ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός πόλο γυναικών: Η Χρυσή Διαμαντοπούλου ανανέωσε και παραμένει στο ρόστερ για 11η σεζόν

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου
Η Χρυσή Διαμαντοπούλου EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της Χρυσής Διαμαντοπούλου, η οποία θα παραμείνει στη γυναικεία ομάδα πόλο των ερυθρολεύκων για 11η σεζόν.

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου ανανέωσε με το "λιμάνι" της. Η Ελληνίδα διεθνής πολίστρια ανανέωσε με τον Ολυμπιακό και θα μείνει για 11η σεζόν στο ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης. Η ίδια σε δηλώσεις της στη σελίδα του ερασιτέχνη εξέφρασε τη χαρά της που μένει στην ομάδα του Πειραιά και την ελπίδα της να είναι το ίδιο επιτυχημένη και η επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Χρυσή Διαμαντοπούλου. Η διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει για 11η διαδοχική σεζόν στο ρόστερ των πρωταθλητριών Ευρώπης.

Η δήλωση της Χρυσής Διαμαντοπούλου στο olympiacossfp.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση του συμβολαίου μου και την παραμονή μου στην ομάδα του Ολυμπιακού για 11η χρονιά. Η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης, εύχομαι να συνεχίσουμε αυτή την πορεία και να επαναλάβουμε άλλη μια ιδανική σεζόν»".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ