ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός πόλο ανδρών: Συμπληρώθηκε με Μπρέσια και Γιαντράν Σπλιτ ο όμιλος στο Champions League

Ο Γενηδουνιάς πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη στον 4ο τελικό της Α1 πόλο Ανδρών
Ο Γενηδουνιάς πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη EUROKINISSI SPORTS

Με την πρωταθλήτρια Ιταλίας Μπρέσια και την Γιαντράν Σπλιτ συμπληρώθηκε ο Α' όμιλος, στον οποίο μετέχει ο Ολυμπιακός στο Champions League πόλο ανδρών.

Με την πρωταθλήτρια Ιταλίας Μπρέσια και την Γιαντράν Σπλιτ συμπληρώθηκε ο Α’ όμιλος, στον οποίο μετέχει ο Ολυμπιακός στο Champions League πόλο ανδρών.

Η Μπρέσια μετά τη νίκη στη Βαρκελώνη με 17-13, επικράτησε και με 16-13 στην έδρα της, ενώ με δυο ισάριθμες νίκες επί της Μλάντοστ (14-7, 7-3) προκρίθηκε και η Γιαντράν. Με τον τρόπο αυτό σχηματίσθηκε ο όμιλος των Πειραιωτών ο οποίος έχει ως εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Γιαντράν Σπλιτ (Κροατία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ), Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία), Μπρέσια (Ιταλία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία), Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (Σερβία).

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι την Τρίτη, 26 Οκτωβρίου και θα υποδεχθεί στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων την Ντιναμό Τιφλίδας στο Παπαστράτειο (19:15).

Στον δεύτερο όμιλο τα δυο εισιτήρια που εκκρεμούσαν τα εξασφάλισαν ο Ερυθρός Αστέρας ο οποίος απέκλεισε την Σαβόνα και η Όρβοσι η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Ζόλνοκ. Έτσι ο β’ όμιλος έχει ως εξής:

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Προ Ρέκο (Ιταλία), Ανόβερο (Γερμανία), Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Σπαντάου Βερολίνου (Γερμανία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Όρβοσι (Ουγγαρία).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ