ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός πόλο ανδρών: Αποκλείστηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" λόγω της κακοκαιρίας

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πόδο ανδρών
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πόδο ανδρών EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού γνωστοποίησε πως η αποστολή της ομάδας έχει παραμείνει αποκλεισμένη στο Ελευθέριος Βενιζέλος, μετά την ακύρωση της πτήσης προς τη Σερβία.

Η κακαιρία Ελπίδα συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα προκαλώντας σοβαρά προβλήματα. Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Τετάρτη (26/1, 21:30) τη Ραντνίτσκι για το Champions League. Ωστόσο, η πτήση των ερυθρόλευκων ακυρώθηκε, ενώ η αποστολή έχει μείνει αποκλεισμένη στο αεροδρόμιο, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

"Μια απίστευτη ταλαιπωρία έχει υποστεί η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, δυο ημέρες πριν την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση (26/1, 21:30) με την Ραντνίτσκι για την αυλαία του Β' γύρου της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πτήση με προορισμό το Βελιγράδι που ήταν προγραμματισμένη για τη Δεύτερα (13:00) ακυρώθηκε λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, γεγονός που υποχρέωσε τα μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής να παραμείνουν αποκλεισμένα στο "Ελ.Βενιζέλος" καθώς ήταν αδύνατη η αναχώρηση τους απο το αεροδρόμιο της Αθήνας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Παράλληλα δεν υπάρχει και διαθεσιμότητα σε ξενοδοχεία πλησίον του αεροδρομίου για να καταλύσει η ερυθρόλευκη αποστολή, μέχρι να βρεθεί πτήση για να καταφέρει να ταξιδέψει για το κρίσιμο παιχνίδι στη Σερβία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ