ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Μαρσέιγ 13-12: Έβδομοι στο Final 8 του Champions League οι ερυθρόλευκοι

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη
Ο Ντίνος Γενηδουνιάς κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 13-12 κόντρα στην Μαρσέιγ και ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Final 8 του Champions League στο πόλο ανδρών με την έβδομη θέση.

Ο πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός επικράτησε της γαλλικής Μαρσέιγ με 13 – 12 στον αγώνα για την 7η θέση του final eight του Τσάμπιονς Λιγκ που γίνεται στο Βελιγράδι.


Ήταν η πρώτη νίκη των Ελλήνων σε αυτό το άτυχο πρωτάθλημα, μετά την ήττα στα προημιτελικά από την Ισπανική Μπαρτσελονέτα (22-9) και την ήττα γοήτρου που ακολούθησε από το Αννόβερο (10-8).


Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί εκ νέου στην κορυφαία Ευρωπαΐκή διασυλλογική διοργάνωση του χρόνου με ανανεωμένο δυναμικό και με στόχο να πρωταγωνιστήσει έτσι ώστε να βρεθεί εκ νέου στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί το 2022 και πάλι στο Βελιγράδι.


Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τερματοφύλακα τον Στέφανο Γαλανόπουλο, ενώ στην 13αδα βρέθηκε (ως δεύτερος τερματοφύλακας ο νεαρός Γιάννης Συρμας).


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΡΣΕΙΓ 13-12


Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-4, 4-4, 2-2.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης, Γεννηδουνιάς 3, Αργυρόπουλος 2, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 3, Ίρβινγκ 1, Σύρμας.


ΜΑΡΣΕΙΓ (σκόραραν οι): Κρουσιγιά 2, Βανπεπερστρά 1, Βερνό 1, Τσουκοβιτς 1, Σπαϊτς 1, Πλαΐνοβιτς 2, Κοβάσεβιτς 2, Βουκίσεβιτς 1, Καμαράσα 1,

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ