ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Πόλο: Η Ουγγαρία τέλειωσε το αήττητο των ΗΠΑ, η Στέφενς έπαιζε με σπασμένη μύτη

Η Ουγγαρία πήρε μια τεράστια νίκη στον όμιλο του ολυμπιακού τουρνουά πόλο των γυναικών
Η Ουγγαρία πήρε μια τεράστια νίκη στον όμιλο του ολυμπιακού τουρνουά πόλο των γυναικών AP PHOTO/MARK HUMPHREY

Ιστορικό αποτέλεσμα το 10-9 της Ουγγαρίας επί της Dream Team του γυναικείου πόλο, η οποία δεν είχε ηττηθεί σε ολυμπιακό τουρνουά από τον τελικό στο Πεκίνο πριν από 13 χρόνια. Με σπασμένη μύτη έπαιξε η Στέφενς.

Η Ουγγαρία υποχρέωσε τις ΗΠΑ στην πρώτη ήττα τους σε ολυμπιακό τουρνουά υδατοσφαίρισης γυναικών, μετά τον τελικό στο Πεκίνο το 2008. Οι Μαγυάρες έκαναν τη μεγάλη έκπληξη στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Β' ομίλου στο Τόκιο, επικρατώντας 10-9 των Αμερικανίδων και μάλιστα με ανατροπή.

Στον αγώνα αυτό η αρχηγός και ένα από τα μεγάλα αστέρια της ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάγκι Στέφενς, αγωνίστηκε με σπασμένη μύτη και μάλιστα πέτυχε κι ένα γκολ. Η Στέφενς αγωνίστηκε με προστατευτική μάσκα, μετά τον τραυματισμό της την περασμένη εβδομάδα: "Πονούσα, αλλά ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Κανείς δεν πίστευε πως θ' αγωνιστώ, αλλά το έκανα για να βοηθήσω τις συμπαίκτριες μου. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε", τόνισε σχετικά η Στέφενς για την γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης των ΗΠΑ, η οποία έχει στόχο την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου χρυσού μεταλλίου σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 ΗΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ