ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Πόλο: Η Ουγγαρία αντίπαλος της Ελλάδας στους "4"

Ο Γιάνσικ της Ουγγαρίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Γιάνσικ της Ουγγαρίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο PHOTO CREDITS: © 2021 MARK HUMPHREY / AP IMAGES

Η Ουγγαρία έκανε υποδειγματικό παιχνίδι, κέρδισε την Κροατία (15-11) και είναι ο αντίπαλος της Εθνικής Πόλο των Ανδρών στους "4" των Ολυμπιακών Αγώνων. Την Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 9:30 ο αγώνας για το μετάλλιο.

Η Ουγγαρία θα βρεθεί στον δρόμο της Εθνικής Πόλο των Ανδρών στους "4" των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Οι Μαγυάροι κέρδισαν την Κροατία (15-11) στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του προγράμματος, αποτελώντας πλέον το επόμενο εμπόδιο για τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, οι οποίοι πραγματοποίησαν απέναντι στο Μαυροβούνιο μία μεγαλειώδη εμφάνιση.

Η μονομαχία για τα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ουγγαρία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 9:30.

Η Ελλάδα και η Ουγγαρία δεν είναι -φυσικά- άγνωστες στο κορυφαίο επίπεδο, αφού εδώ και πολλά χρόνια διεκδικούν κάθε φορά τους ίδιους στόχους: τα μετάλλια.

Σε ό,τι αφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν αυτό που χαμογέλασε. Στην πρεμιέρα του τουρνουά, την Κυριακή 25 Ιουλίου, η Ελλάδα είχε κερδίσει την Ουγγαρία με 10-9, έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Γιάννη Φουντούλη (3 γκολ).

Θυμηθείτε πώς η Εθνική Πόλο των Ανδρών κέρδισε την Ουγγαρία στην πρεμιέρα των ομίλων:

Στον έτερο ημιτελικό κοντράρονται η Σερβία με την Ισπανία, παιχνίδι που θα γίνει την Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 13:50.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ