ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Πόλο: Η Εθνική ομάδα πόλο θα παίξει με το Μαυροβούνιο στους "8" την Τετάρτη 4 Αυγούστου στις 9:30

Ο Ίβοβιτς του Μαυροβουνίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Ίβοβιτς του Μαυροβουνίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο PHOTO CREDITS: Ⓒ 2021 MARK HUMPHREY / ASSOCIATED PRESS

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο στα προημιτελικά (04/08), το οποίο ηττήθηκε από τη Σερβία με 13-6.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Σερβία το ντέρμπι με το Μαυροβούνιο. Οι Σέρβοι επικράτησαν εύκολα 13-6 και πήραν εκείνοι την τρίτη θέση.

Αυτό σημαίνει ότι η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά το Μαυροβούνιο. Ο αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (04/08).

Αξίζει να σημειωθεί ότι Ελλάδα και Μαυροβούνιο έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές εντός του 2021, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να γνωρίζει ισάριθμες ήττες: 8-4 στην Α΄ φάση του προ-ολυμπιακού τουρνουά, 10-9 στον τελικό της ίδιας διοργάνωσης (παιχνίδι που δεν είχε καμία σημασία) και ξανά με 8-4 στον ημιτελικό του World League, διοργάνωση στην οποία η ομάδα του Βλάντιμιρ Γκοϊκοβιτς κατέκτησε το τρόπαιο.

Στο Τόκιο, πάντως, οι Μαυροβούνιοι δεν έχουν εμφανιστεί σε καλή κατάσταση, πετυχαίνοντας μόνο δύο νίκες (15-10 την Αυστραλία και 19-12 το Καζακστάν) και χάνοντας 8-6 από την Ισπανία, 13-8 από την Κροατία και 13-6 από τη Σερβία.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ