Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 14-13 του Πανιώνιου και έκανε το 1-1 στη σειρά στην Α1 πόλο ανδρών

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 14-13 του Πανιώνιου και έκανε το 1-1 στη σειρά στην Α1 πόλο ανδρών
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 14-13 του Πανιώνιου, έκανε το 1-1 στη σειρά η οποία θα κριθεί σε τρίτο αγώνα που θα διεξαχθεί την Τρίτη στη Νέα Σμύρνη.

Σε τρίτο αγώνα, που θα γίνει την Τρίτη (10/5) στις 20:00, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, θα κριθεί το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά των Πλέι Οφ της Α1 υδατοσφαίρισης Ανδρών, καθώς ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά τον Πανιώνιο, επικρατώντας 14-13 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο το απόγευμα της Κυριακής (8/5).

Ντέρμπι έγινε στη Θεσσαλονίκη, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι, με εξαίρεση το προβάδισμα (4-6) που είχε μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου οκταλέπτου ο Πανιώνιος του Κώστα Δήμου, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς αντέδρασαν και στο τέλος κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 14-13, με τελευταίο γκολ, αυτό του Νίκολα Μιλάρντοβιτς 2:39 πριν από τη λήξη, παραμένοντας ζωντανός στο παιχνίδι για πρόκριση στους ημιτελικούς, αλλά και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου που εξασφαλίζει η είσοδος στην τετράδα.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης και του Δικεφάλου του Βορρά ήταν ο Ολλανδός Τζέσε Κούπμαν με 6 γκολ, ενώ 5 σημείωσε για τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Κεχαλάρης. Ο Πανιώνιος είχε κορυφαίους σκόρερ τους Μοσκόφ και Δήμου με τρία γκολ έκαστος.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος: «Στο 0:44 του 3ου οκταλέπτου αποβλήθηκε νούμερο δύο (2) του ΠΑΟΚ, Σαρησάββας Νίκος, από τον πάγκο για έντονη διαμαρτυρία, με κόκκινη κάρτα».

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 14-13

Οκτάλεπτα: 4-5, 0-1, 6-4, 4-3.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Σάλεχ, Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης 5, Μιλάρντοβιτς 2, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π., Κούπμαν 6, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης, Φουρναράκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Σπούνερ 2, Μπραΐμης, Κούκουνας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 2, Μοσκόφ 3, Δήμου 3, Καπετανάκης 1, Καζάκος, Ζουρίδης, Νταλάπας.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ