Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Ο Κώστας Λούδης στο SPORT24: “Κακώς κατοχυρώθηκε ο αγώνας στον ΠΑΟΚ με 5-0”

Ο Κώστας Λούδης στο SPORT24: “Κακώς κατοχυρώθηκε ο αγώνας στον ΠΑΟΚ με 5-0”
EUROKINISSI

Στον αθλητικό δικαστή θα "παιχτεί" η συνέχεια της αναμέτρησης του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ που διεκόπη στο 1'18'' έπειτα από επεισόδια οπαδών. Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Κώστας Λούδης, με δηλώσεις του στο SPORT24 τόνισε ότι λανθασμένα κατοχυρώθηκε 5-0 υπέρ του Δικεφάλου ο αγώνας.

Ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει για την τύχη της αναμέτρησης του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ, που έδινε την πρόκριση στα playoffs της Α1 πόλο των ανδρών και διεκόπη, έπειτα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν εις βάρος της ομάδας του Δικεφάλου. Η επόμενη φάση του πρωταθλήματος αρχίζει την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου και μέχρι τότε αναμένεται να έχει ληφθεί η απόφαση που θα κρίνει ποια εκ των δύο ομάδων θα αγωνιστεί στα playoffs.

Η υπόθεση θα παραπεμφθεί στην ΚΟΕ, αν και εφόσον ο αθλητικός δικαστής δεν λάβει απόφαση.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης έκλεισαν το φύλλο αγώνα καταγράφοντας όσα είδαν και κατοχύρωσαν το παιχνίδι υπέρ του ΠΑΟΚ με 5-0. Ωστόσο, το Περιστέρι -που αναμένεται να τοποθετηθεί και επίσημα- κατέθεσε αυτομάτως ένσταση.

Ο προπονητής του Περιστερίου, Κώστας Λούδης με δηλώσεις του στο SPORT24 τόνισε ότι κακώς κατοχυρώθηκε 5-0 υπέρ του ΠΑΟΚ το παιχνίδι και επεσήμανε ότι η οριστική διακοπή του αγώνα δεν επήλθε λόγω των επεισοδίων, αλλά επειδή ο Δικέφαλος δεν δέχθηκε να αγωνιστεί.

"Υπογράψαμε το φύλλο αγώνα, αλλά με επιφύλαξη και αμέσως προχωρήσαμε σε ένσταση. Είναι πολύ βασικό, αλλά και ξεκάθαρο ότι δεν υπήρξε οριστική διακοπή εκ μέρους των διαιτητών για εισβολή των οπαδών και αυτή είναι η ουσία. Δείξαμε επιμονή σε αυτή τη θέση όταν πήραμε το φύλλο αγώνα.

Πολύ σωστά οι διαιτητές σταμάτησαν προσωρινά το παιχνίδι. Οι τρεις οπαδοί που μπήκαν μέσα απομακρύνθηκαν και έγινε αμέσως εκκένωση. Όλα αυτά έγιναν μέσα σε 10 λεπτά. Δεν έγινε οριστική διακοπή λόγω των επεισοδίων, καθώς μετά η αστυνομική διεύθυνση μάς διαβεβαίωσε ότι μπορεί να συνεχιστεί ο αγώνας με ασφάλεια. Και έχει σημασία ότι έκριναν έτσι και οι διαιτητές που ρώτησαν τις δύο ομάδες αν θέλουν να αγωνιστούν και να παίξουν το 1'18'' που απέμενε, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε.

Συνεπώς, οι διαιτητές αμέσως μετά τα επεισόδια αποφάσισαν την προσωρινή διακοπή του αγώνα, όχι την οριστική. Κακώς, κατοχυρώθηκε -προς το παρόν- ο αγώνας στον ΠΑΟΚ με 5-0. Η εξέλιξη των γεγονότων εμπίπτει σε άλλο άρθρο και όχι σε αυτό που βασίστηκαν οι διαιτητές για να αποφασίσουν. Ο ΠΑΟΚ δεν θέλησε να παίξει.

Αν οι ίδιοι οι διαιτητές έκριναν ότι κινδυνεύει κάποιος θα μας ρωτούσαν αν θέλουμε να συνεχιστεί ο αγώνας; Και πρέπει να επισημάνουμε ότι όλα άρχισαν από έναν αθλητή του ΠΑΟΚ που είχε αποβληθεί με αντικατάσταση και δεν έπρεπε να βρίσκεται στο σημείο όπου βρισκόταν. Προέβη σε κάποιες χειρονομίες. Προσπάθησε ο αλυτάρχης να τον απομακρύνει και δεν έφευγε".

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ