Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Εθνικός νίκησε 15-6 τον ΝΟ Λάρισας και περιμένει την Βουλιαγμένη

Ο Εθνικός νίκησε 15-6 τον ΝΟ Λάρισας και περιμένει την Βουλιαγμένη
INTIME SPORTS

Ο Εθνικός νίκησε 15-6 τον ΝΟ Λάρισας στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Και τώρα ο ΝΟ Βουλιαγμένης και μετά η Ευρώπη για τον Εθνικό που νίκησε 15-6 τον ΝΟ Λάρισας στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Ο Κυπελλούχος Ευρώπης προηγήθηκε 7-3 στο ημίχρονο και στο τρίτο οκτάλεπτο αύξησε τη διαφορά, καθώς δεν δέχθηκε τέρμα. Την Τρίτη (6/12) στις 20:00 θα υποδεχτεί τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο εξ αναβολής ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής.

Και από την προσεχή Παρασκευή (9-11/12) θα λάβει μέρος στον γ’ όμιλο της β’ προκριματικής φάσης του Champions League (Βουδαπέστη) και με αντιπάλους τον ΑΝΟ Γλυφάδας, τη γηπεδούχο Ούιπεστ και την Μεντιτεράνι (Ισπανία) θα προσπαθήσει να καταλάβει μια από τις δυο πρώτες θέσεις.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 1-3, 0-4, 3-4

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Γαλανόπουλος): Αρχοντάκη, Κοκκίνου, Τουλουμτζίδου 1, Χασιώτη 1, Καλογιάννη 1, Σαφέτη, Κολτσίδα 1, Σακελλαρίου, Ρότζερς 1, Γαλανοπούλου , Κλάπερτον 1, Ζμπήτα, Ανδρή.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 3, Μπορίσοβα 4, Λασκαρίδου, Κοντονή, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη 1, Μπενέκου Αλκ. 5, Ρακιντζή, Κανετίδου 1, Μπενέκου Ιόλη, Άντριους 1, Μπεκρή, Κατσιμπρή, Γεωργούση.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ