ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο "εκτελεστής" του Μαυροβουνίου Ντίνος Γενηδουνιάς στο SPORT24: "Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος"

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς σε προσπάθεια για σουτ
Ο Ντίνος Γενηδουνιάς σε προσπάθεια για σουτ EUROKINISSI

Θέλουν να φύγουν με μετάλλιο από το Τόκιο και δεν το κρύβουν. Το πρώτο βιολί της Εθνικής πόλο, ο Ντίνος Γενηδουνιάς μίλησε στο SPORT24 μετά την εμφατική πρόκριση της Ελλάδας στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το σύνθημα όλων είναι "συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε". Αυτά τα τρομερά παιδιά της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, ο προπονητής τους Θοδωρής Βλάχος και ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα με το μετάλλιο. Γνωρίζουν ότι είναι επιτυχία η πρόκριση της Ελλάδας για δεύτερη φορά στην ιστορία της ομάδας στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά το 2004. Όμως, δεν τους αρκεί. Αλλά θέλουν το βάθρο και το μετάλλιο που δεν έχει αυτή η ομάδα.

"Θα τα δώσουμε όλα. Θα είναι κρίμα να φύγουμε από το Τόκιο με άδεια χέρια, έπειτα από αυτή την προσπάθεια που έχουμε κάνει. Από μικρά παιδιά όλοι ονειρευόμασταν να διακριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα", είπε στο SPORT24 o Ντίνος Γενηδουνιάς που πέτυχε πέντε γκολ στην εμφατική νίκη της "γαλανόλευκης" επί του Μαυροβουνίου με 10-4.

Ένας πανηγυρισμός του έπαιξε στις οθόνες σε slow motion.

Οι κινήσεις του ήταν ίδιες με αυτές του λιονταριού της Metro Goldwyn Mayer. "Αλήθεια;", ρώτησε γελώντας. Και έσπευσε να αποτραβήξει το πρόσωπό του από τα φλας. "Η άμυνά μας ήταν καταπληκτική. Είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς αυτή η νίκη και αυτή η πορεία".

Ο Κωνσταντίνος θέλει ένα ματς για το μετάλλιο, θέλει πρόκριση στον τελικό. "Πρέπει να δείξουμε την ίδια ενέργεια και τον ίδιο ενθουσιασμό και στα επόμενα παιχνίδια, διαφορετικά θα είναι σαν να μην έχουμε πετύχει κάτι. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Εμείς, αν συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να παίξουμε στα ίσια και με την Ουγγαρία και με την Κροατία".

Ο νικητής του ζευγαριού Ουγγαρία - Κροατία θα είναι ο αντίπαλος της Ελλάδας στα ημιτελικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ