CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Νόβι Μπέογκραντ - Ολυμπιακός 13-11: Λύγισαν οι ερυθρόλευκοι από τους ανώτερους Σέρβους

LEN CHAMPIONS LEAGUE 2022-2023 / FINAL-8 /   -
LEN CHAMPIONS LEAGUE 2022-2023 / FINAL-8 / - EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 13-11 από τη Νόβι Μπέογκραντ στο Final 8 του Champions League που διεξάγεται στο Βελιγράδι και έτσι θα περιοριστεί στις θέσεις 5-8.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νόβι Μπέογκραντ, ηττήθηκε 13-11 από τους Σέρβους και έτσι θα αγωνιστεί απέναντι στη Γιουγκ για τη θέσεις 5-8 στο Final 8 του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι πλήρωσαν το κακό ποσοστό που είχαν στον παίκτη παραπάνω (3/17) και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Το ματς: Ο Ολυμπιακός προσπάθησε μέσα από το πρέσινγκ του να βρει δυσκολέψει τους γηπεδούχους, όμως εκείνοι κατάφεραν να περάσουν την μπάλα στον φουνταριστό και να πάρουν αποβολές.

Οι Σέρβοι άνοιξαν το σκορ στον παραπάνω με τον Πέρκοβιτς, για να απαντήσει ο Βάμος με τρομερό σουτ. Ο Βούτσινιτς και ο Βλαχόπουλος έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους πριν ο Φουντούλης μειώσει σε 3-2. Η πρώτη περίοδος έκλεισε με το σκορ στο 4-2 με τον Άγγελο Βλαχόπουλο να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στους Σέρβους.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου η Νόβι με τον Γρανάδος απέκτησε προβάδισμα τριών τερμάτων, αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα με γκολ των Φιλίποβιτς και Παπαναστασίου.

Ο Γρανάδος με το δεύτερο τέρμα του έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Νόβι, αλλά οι ερυθρόλευκοι απάντησαν με δύο τρομερά γκολ από τους Βάμος και Φουντούλη για να φέρουν το ματς στα ίσα (6-6) με τη λήξη του δεύτερου οκταλέπτου.

Η Νόβι στην πρώτη επίθεση της τρίτης περιόδου πήρε προβάδισμα εκ νέου με τον Ντράσοβιτς. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να κερδίζει αποβολές, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει με αποτέλεσμα ο Γρανάδος να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο Φιλίποβιτς με τρομερό σουτ μείωσε στο γκολ, όμως ο Ντράσοβιτς διαμόρφωσε το 9-7 με το οποίο οι δύο ομάδες μπήκαν στην τελευταία περίοδο.

Από εκεί και πέρα η Νόβι ήλεγξε απόλυτα το παιχνίδι, δεν μπήκε σε κινδύνεψε ουσιαστικά σε κανένα σημείο και έφτασε στη νίκη με 13-11.

Νόβι Μπέογκραντ - Ολυμπιακός 13-11

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-4, 3-1, 4-4

Νόβι Μπέογκραντ: Φιλίποβιτς, Ράσοβιτς, Μαρτίνοβιτς, Γρανάδος 5, Βούτσινιτς 1, Πιέτλοβιτς 1, Ντράσοβιτς 2, Γιάκσιτς, Πέρκοβιτς 1, Βλαχόπουλος 2, Σκουμπάκης, Ράσοβιτς 1, Φερνάντες

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 3, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3, Δήμου, Παπαναστασίου 3, Ζερδεβάς.

Τα τέσσερα ζευγάρια του Final 8

Τετάρτη 31/05

  • Μπαρτσελονέτα - Γιουγκ 11-9
  • Νόβι Μπέογκραντ - Ολυμπιακός 13-11
  • 19:30 Μπρέσια - ΝΟ Βουλιαγμένης
  • 21:00 Ρέκο - Φερεντσβάρος

Τα πιθανά ζευγάρια στα ημιτελικά

Πέμπτη (01/06)

  • 19.30 Μπαρτσελονέτα - Νόβι Μπέογκραντ
  • 21.00 Μπρέσια ή ΝΟ Βουλιαγμένης - Ρέκο ή Φερεντσβάρος

Σάββατο (03/06)

  • 20.00 Μικρός τελικός
  • 22.00 Τελικός
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ