ΠΟΛΟ

Μυριοκεφαλιτάκη για την Εθνική Νέων γυναικών: "Αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει στην κορυφή του κόσμου"

Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη με το σκουφάκι της Εθνικής
Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη με το σκουφάκι της Εθνικής EUROKINISSI SPORTS

Η αρχηγός της Εθνικής Νέων γυναικών στο πόλο, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά του Παγκοσμίου και ξεκαθάρισε ότι μπορεί να φτάσει μέχρι την κορυφή.

Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Γυναικών προκρίθηκε πανηγυρικά στην 4άδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Νετάνια και ετοιμάζεται πλέον για τη μεγάλη πρόκληση του ημιτελικού κόντρα στην Ουγγαρία, αύριο Παρασκευή (15/10) στις 17.30, με στόχο να εξασφαλίσει ένα μετάλλιο και να μπει στον μεγάλο τελικό για να διεκδικήσει και την παγκόσμια κορυφή.

Η αρχηγός της ομάδας και εκ των κορυφαίων της διοργάνωσης, η φουνταριστός Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, με δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, δίνει το σύνθημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: "Ήδη έχουμε πετύχει μια σπουδαία διάκριση, καθώς είμαστε πλέον στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου, αλλά φυσικά και δεν σταματούν εδώ οι φιλοδοξίες μας. Έχουμε αύριο ένα κρίσιμο παιχνίδι, αυτό που θα μας φέρει στον τελικό και θα μας εξασφαλίσει μετάλλιο και θα επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το κερδίσουμε και να διεκδικήσουμε στη συνέχεια και το χρυσό.

Με την Ουγγαρία δεν έχουμε ξαναπαίξει αντίπαλοι, αλλά την είδαμε σε αυτό το τουρνουά, θα τη μελετήσουμε περισσότερο στο βίντεο και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε και να πάνε όλα καλά. Η ομάδα μας είναι από τις πιο έμπειρες στο τουρνουά, τη διακατέχει ομαδικό πνεύμα, διαθέτει πολύ καλές προπονήτριες και παίκτριες με ταλέντο και μεγάλη θέληση και πάθος για διάκριση. Δεν της λείπει τίποτα, έχει όλα τα στοιχεία, όλα τα φόντα για να βρεθεί πολύ ψηλά, ακόμα και στην κορυφή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ