CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 10-5: Ήττα για τους ερυθρόλευκους στην Ισπανία

CHAMPIONS LEAGUE POLO /  -  (  / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE POLO / - ( / EUROKINISSI) ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 10-5 από την Μπαρτσελονέτα στην Ισπανία με τους Καταλανούς να είναι πλέον το φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Ένα νεκρό διάστημα στην τρίτη περίοδο και η μη εύρεση λύσης στην επίθεση έφεραν την ήττα για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπαρτσελονέτα με 10-5.

Οι ερυθρόλευκοι έμειναν χωρίς γκολ για 13 λεπτά στο τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο και το πλήρωσαν. Από την άλλη η άμυνα των Καταλανών στον παίκτη λιγότερο ήταν για σεμινάριο με τον Αγκίρε να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση.

Το ματς ήταν ντέρμπι στα πρώτα δύο οκτάλεπτα. Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι έχανε πολλές ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω πήγαινε γκολ - γκολ με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 3-3.

Από εκεί και μετά η άμυνα της Μπαρτσελονέτα εγκλώβισε τους ερυθρόλευκους με τον Αγκίρε να επιβεβαιώνει τον τίτλο του κορυφαίου τερματοφύλακα στον κόσμο πραγματοποιώντας μεγάλες επεμβάσεις.

Οι Καταλανοί έτρεξαν επί μέρους 5-0 μέχρι τα μισά του τέταρτου οκταλέπτου με τον Ολυμπιακό να μένει χωρίς γκολ για 13 λεπτά. Τα δεδομένα του αγώνα ήταν δύσκολο να ανατραπούν με το 10-5 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 10-5

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 3-0, 4-2

Μπαρτσελονέτα: Αγκίρε, Φαμέρα 1, Μάτκοβιτς 1, Μουνάριθ 3, Ντε Τόρο, Λαρούμπε 1, Παβιγιάρντ 1, Φερνάντες, Ταχούλ, Περόνε 2, Γκαρθία 1, Μπούστος, Πόρτερ

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Γούβης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Δήμου, Κολόμβος, Παπαναστασίου 2, Ζερδεβάς.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

  • Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 10-5
  • Γιαντραν - Βουλιαγμένη 10-10
  • Προ Ρέκο - Ανόβερο 21-4
  • Ντιναμό Τιφλίδας - Ραντνίτσκι 13-8

Βαθμολογία

  1. Μπαρτσελονέτα 24
  2. Προ Ρέκο 24
  3. Ολυμπιακός 22
  4. Βουλιαγμένη 14
  5. Γιαντράν 11
  6. Ραντνίτσκι 9
  7. Ντιναμό Τιφλίδας 6
  8. Ανόβερο 3

Επόμενη αγωνιστική

  • Ολυμπιακός - Ανόβερο
  • Ντιναμό Τιφλίδας - Γιαντραν
  • Ραντνίτσκι - Μπαρτσελονέτα
  • Βουλιαγμένη - Προ Ρέκο


TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ