ΕΘΝΙΚΟΣ

LEN Trophy: Ο Εθνικός αντιμετωπίζει την Ντουναϊσβάρος στον πρώτο τελικό

LEN Trophy: Ο Εθνικός αντιμετωπίζει την Ντουναϊσβάρος στον πρώτο τελικό
INTIME SPORTS

Η ομάδα πόλο γυναικών του Εθνικού αντιμετωπίζει στη Βουδαπέστη την Ντουναϊσβάρος (25/03, 20.00) στον πρώτο τελικό για το LEN Trophy.

Την ευκαιρία του να διεκδικήσει το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της έχει η ομάδα πόλο του Εθνικού η οποία αντιμετωπίζει στον πρώτο τελικό του LEN Trophy την Ντουναϊσβάρος (25/03, 20:00).

Η αποστολή της ομάδας βρίσκεται από την Πέμπτη στη Βουδαπέστη και θέλει να βάλει τις βάσεις για τη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης (30/03, 20.00) ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Η επικεφαλής τεχνικός των γυναικών του Εθνικού, Αντιγόνη Ρουμπέση, μίλησε στην επίσημη σελίδα συλλόγου και τα σημεία-κλειδιά που πρέπει η ομάδα να προσέξει, ώστε να φύγει… νικήτρια από την Βουδαπέστη.

"Το παιχνίδι με την Ντουναϊσβάρος το βλέπουμε σαν μια ευκαιρία να βρεθεί ο Εθνικός μετά από πολλά χρόνια με ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο. Η ομάδα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι μια καλή και σωστά δομημένη ομάδα με έμπειρες παίκτριες σε όλες τις θέσεις.

Είναι πολύ κρίσιμο και σημαντικό ότι το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας και θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και μεγάλη θέληση κόντρα σε μια ομάδα που το παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ