ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Καμμένου: "Δείξαμε ψυχικό σθένος, κρατάω τα καλά στοιχεία"

Καμμένου: "Δείξαμε ψυχικό σθένος, κρατάω τα καλά στοιχεία"
PRINT SCREEN GLOMEX/ERTSPORTS

Η Αλεξία Καμμένου στάθηκε στα θετικά στοιχεία που έδειξε η Εθνική ομάδα πόλο απέναντι στην Αυστραλία, ενώ έκανε τα παράπονά της για τη διαιτησία.

Ικανοποιημένη από την αντίδραση που έδειξαν οι παίκτριές της στο παιχνίδι με την Αυστραλία δήλωσε η Αλεξία Καμμένου τονίζοντας ότι κρατάει τα θετικά στοιχεία που έχουν δείξει συνολικά.

Από εκεί και πέρα εξέφρασε τα δικαιολογημένα παράπονά της από τη διαιτησία τονίζοντας ότι σφύριζαν με διαφορετικά κριτήρια.

Η Καμμένου δήλωσε στην ΕΡΤ: "Ήταν ένας αγώνας απέναντι σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, που παίζει πολύ σκληρά , το περιμέναμε αυτό. Αντιδράσαμε, δείξαμε ψυχικό σθένος παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε, και φθάσαμε στη διαδικασία των πέναλτι. Για να φτάσουμε όμως εκεί, υπήρχε μια ανοχή των διαιτητών στο σκληρό παιχνίδι της Αυστραλίας, ενώ σε εμάς δίνονταν πολύ εύκολα οι αποβολές.

Εκείνο που κρατάμε είναι ότι δείξαμε σημαντικά σημάδια, ότι μπορέσαμε να σταθούμε σε ένα τόσο δυνατό παιχνίδι, στα πέναλτι παίζει ρόλο και η τύχη. Αυτό δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει μέχρι εκεί τί κάναμε. Αυτά τα παιχνίδια είναι για να δουν τα παιδιά πού πατάνε, και εμείς οι προπονητές να προχωράμε για να βελτιωνόμαστε. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μου γιατί το πάλεψαν πάρα πάρα πολύ. Δεν μπορώ να καταδικάσω την ομάδα μου επειδή έχασε στο χιαστί ματς με μεγάλο στρες, κρατάω από τη συνολική μας παρουσία τα καλά στοιχεία. Ξέρουμε τα λάθη μας και πάνω σε αυτά θα δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά».

Η Έλενα Ξενάκη τόνισε: «Ξεκινήσαμε νωθρά. Βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ μέχρι το τέλος. Αμυντικά ήμασταν πολύ βελτιωμένες, αλλά πρέπει να μας απασχολήσει το κακό ξεκίνημα που κάνουμε. Κάναμε καλό τελευταίο οκτάλεπτο, μας στοίχισαν τα πρώτα τρία. Πρέπει να κοιτάμε να βελτιωνόμαστε και να μας φοβούνται οι αντίπαλοί μας. Οφείλουμε να δουλέψουμε για να είμαστε καλύτερες στα επόμενα πρωταθλήματα».

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ