ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Η Ολλανδία το εμπόδιο της Εθνικής Γυναικών για την τετράδα

Η Βασιλική Πλευρίτου με το σκουφάκι της Εθνικής
Η Βασιλική Πλευρίτου με το σκουφάκι της Εθνικής EUROKINISSI SPORTS

Η εθνική ομάδα πόλο γυναικών της Ολλανδίας επικράτησε του Καναδά 10-7 και θα βρεθεί αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας την Τρίτη (28/6).

Η εθνική ομάδα πόλο γυναικών της Ολλανδίας επικράτησε του Καναδά 10-7 και θα βρεθεί αντίπαλος της εθνικής μας ομάδας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 28/6 στις 20.30 και η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στα ημιτελικά.

Η Αλεξία Καμμένου τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: "Αρχικά να επαναλάβω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένη που προκριθήκαμε απευθείας και αποφύγαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τις ΗΠΑ. Είμαστε στη Βουδαπέστη πλέον με στόχο την τετράδα. Θα μελετήσουμε την Ολλανδία και θα παρουσιαστούμε έτοιμες για το καλύτερο.

Δεν μας ενδιαφέρει η προϊστορία. Είναι ένα παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα. Είμαστε μια νέα ομάδα και το νέο έχει να κάνει και με την νοοτροπία. Με δύναμη, πάθος και εντιμότητα, ευχαριστιόμαστε κάθε παιχνίδι και με υπερηφάνεια θα τιμήσουμε τη χώρα μας".

Τα οκτάλεπτα του αγώνα Ολλανδία-Καναδάς: 2-1, 1-2, 2-6, 2-1

Καναδάς (Παραντέλο): Καντρό, Μακί, Κρεβιέ 1, Ράιτ 1, Αμαρόσα, Σόχι 1, Μπάκοτς 1, Λέκνες, Μακίλβι, Κρίστμας 1, Πολ 1, Λα Ρος 1, Βούλπισι.

Ολλανδία (Δουδέσης): Αρτς, Γουλβς, Σλίκινγκ, Φαν ντερ Σλοτ 2, Μουλχούιζεν 2, Φαν ντε Κρατς 1, Ρόγκε 2, Σέβενιτς 1, Χούστρα 1, Κούλχαας, Σαπ 1, Τεν Μπρόεκ.

Πηγή: Koe.org

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ