ΠΟΛΟ

Η ΚΟΕ στέλνει επιστολή στον Αυγενάκη για τις πισίνες και τα πρωταθλήματα

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος σε συνέντευξη Τύπου
Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος σε συνέντευξη Τύπου EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΟΕ θα στείλει εντός της Τετάρτης (4/11) επιστολή σε όλους τους αρμόδιους φορείς για να παραμείνουν ανοικτές οι πισίνες και να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα.

Σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα έγινε την Τρίτη (3/11) το μεσημέρι η τηλεδιάσκεψη και ανοιχτή συζήτηση για την κατάσταση που διαμορφώνεται στον ελληνικό αθλητισμό λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του covid-19.

Στη συνάντηση πήραν μέρος εκπρόσωποι της ΚΟΕ με τα σωματεία της Α1 Ανδρών και Α' Γυναικών, τον Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ), τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΠΥ), τον Σύνδεσμο Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ), τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) και την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ).

Ενδεικτική της αγωνίας που υπάρχει για το τι μέλει γενέσθαι, ήταν η παρουσία εκπροσώπων από όλα τα σωματεία των μεγάλων κατηγοριών, αλλά και όλων των φορέων που είχαν κληθεί στη διάσκεψη.

Μετά την εισήγηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Δημήτρη Διαθεσόπουλου, τοποθετήθηκαν άπαντες, κυρίως στο θέμα της συνέχισης η μη των πρωταθλημάτων (με τη συντριπτική πλειοψηφία να είναι υπέρ της συνέχισης, υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνονται τα απαραίτητα τεστ για τα οποία πρέπει να εξασφαλιστεί το κόστος), το άνοιγμα των κολυμβητηρίων, τη λειτουργία των ακαδημιών και άλλων σοβαρών θεμάτων.

Ο συγκερασμός όλων των απόψεων και των προτάσεων έγινε από τους ανθρώπους της ΚΟΕ και την Τετάρτη (4/11) το πρωί θα καταγραφούν σε σχετική επιστολή που θα αποσταλεί στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ