ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Γενηδουνιάς: "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, πίστη, αφοσίωση και προσπάθεια για ένα μετάλλιο"

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς ήταν ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής με 5 γκολ
Ο Ντίνος Γενηδουνιάς ήταν ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής με 5 γκολ SPORTSIMAGES.GR

Ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής πόλο, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, μετά τη νίκη επί του Μαυροβουνίου τόνισε πως με πίστη, αφοσίωση και προσπάθεια μπορεί να έρθει ένα μετάλλιο.

Ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής πόλο στο ματς με το Μαυροβούνιο με 5 γκολ, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, τόνισε πως δεν είναι ικανοποιημένος από την πρόκριση στα ημιτελικά και θέλει ένα μετάλλιο.

Photo credits κεντρικής φωτογραφίας: Sportsimages.gr

"Δείξαμε από το γκρουπ ότι έχουμε παίξει καλύτερα, πιστεύαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, με περισσότερους παίκτες που μπορούν να αποφασίσουν αγώνες. Το δείξαμε στο νερό, με καταπληκτική άμυνα. Η Ελλάδα έχει πάει άλλη μια φορά σε ημιτελικό στους Άνδρες, το 2004. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι ως εδώ, το χειρότερο είναι να κάνουμε δύο ήττες και να φύγουμε με άδεια χέρια. Πίστη, αφοσίωση και προσπάθεια".

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

* Photo credits κεντρικής φωτογραφίας: Sportsimages.gr

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ