ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Φιλική νίκη για την Εθνική πόλο ανδρών κόντρα στην Ιταλία με 9-8

Ο Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης
Ο Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης 2021 MARK HUMPHREY / AP PHOTO

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών άρχισε τις φιλικές της αναμετρήσεις επί ιταλικού εδάφους επικρατώντας της Ιταλίας 9-8 στο Σάσαρι.

Με μεγάλη νίκη επί της οικοδέσποινας Ιταλίας ξεκίνησε τους αγώνες της στο τουρνουά της Σαρδηνίας, αργά το βράδυ της Δευτέρας (8/8), η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε με 9-8 επί της "Settebello", στην πρεμιέρα του τουρνουά, στο κολυμβητήριο του Σάσαρι και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο στην προετοιμασία εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Σπλιτ (27/8-10/9).

Σ' έναν δυνατό αγώνα με ανατροπή στην ανατροπή, οι διεθνείς μας ξεκίνησαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν με 5-2, αλλά οι Ιταλοί το γύρισαν και πέρασαν με 7-6, στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου. Η ομάδα του Βλάχου, όμως, πήρε και πάλι τα ηνία, με καλή άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, φτάνοντας στη νίκη με το τελικό 9-8.

Στον άλλο αγώνα της πρεμιέρας η Σερβία επικράτησε 9-7 της Κροατίας. Την Τρίτη (09/08) στις 19:30 η Εθνική μας αντιμετωπίζει τη Σερβία, ενώ στις 21:00 παίζουν Ιταλία - Κροατία.

ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 8-9

Οκτάλεπτα: 2-4, 2-1, 3-3, 1-1.

ΙΤΑΛΙΑ (Σάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούγκο, Ντι Φούλβιο 1, Αλεσιάνι 1, Ιόκι, Φοντέλι 3, Φερρέρο, Ρεντζούτο 1, Κασία, Ρόσι, Μπρούνι 1, Κοντέμι, Ντόλτσε 1, Μασάρο.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης 3, Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αλαφραγκής, Γκίλλας 1, Κάκαρης 1, Σολανάκης, Βλαχόπουλος, Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Καλογερόπουλος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ