ΠΟΛΟ

Ευρωπαίος ο Εθνικός, 12-8 τον ΝΟ Ρεθύμνου στο Ηράκλειο

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την τρίτη θέση της Α1 Γυναικών και το ευρωπαϊκό εισιτήριο εξασφάλισε ο Εθνικός, επικρατώντας με 12-8 του ΝΟ Ρεθύμνου και κάνοντας το 2-0 στη σειρά των playoffs.

Την τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και το ευρωπαϊκό εισιτήριο εξασφάλισε ο Εθνικός, επικρατώντας με 12-8 του ΝΟ Ρεθύμνου στο Ηράκλειο και κάνοντας το 2-0 στη σειρά των playoffs.

Η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη ήταν καλύτερη και παρότι στο ξεκίνημα το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, στην δεύτερη και τρίτη περίοδο έχτισε μια διαφορά την οποία διατήρησε ως το τέλος και πήρε τη σπουδαία αυτή νίκη. Πρώτη σκόρερ του αγώνα η Κοντογιάννη με τέσσερα γκολ.

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-3, 2-3, 4-5

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Καρυπίδου Σ. 3, Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά 1, Λιμπιτάκη, Στρατιδάκη 1, Πέττα, Φαρμάκη Ε. 2, Ευθυμίου, Μαλλιαρού, Καραγιάννη, Καρυπίδου Η. 1, Παναγιωτάκη

Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα, Καλαργυρού, Βάσιλα 1, Μουταφιάν 1, Μπίσμπα, Κούβδου 1, Λογοθέτη 1, Νιαρχάκου 2, Φραγκιουδάκη, Αποστολίδου 2, Κοντογιάννη 4, Τζούρκα, Κατσίμπρη, Χατζηκυριακάκη

Διαιτητές: Μπιράκης, Χατζηαναστασίου

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ