Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο: Εύκολες νίκες για Βουλιαγμένη και Υδραϊκό κόντρα σε Χανιά και Παναθηναϊκό

Φάση από την αναμέτρηση Βουλιαγμένη - Χανιά για την 1η αγωνιστική πόλο ανδρών | 13 Οκτωβρίου 2021
Φάση από την αναμέτρηση Βουλιαγμένη - Χανιά για την 1η αγωνιστική πόλο ανδρών | 13 Οκτωβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Σε εξ αναβολής αναμετρήσεις της Α1 πόλο ανδρών η Βουλιαγμένη νίκησε εύκολα τα Χανιά με 20-9 και ο Υδραϊκός τον Παναθηναϊκό με 17-8.

Δύο εξ αναβολής αγώνες έγιναν στην Α1 πόλο ανδρών την Τετάρτη (13/10) με τη Βουλιαγμένη και τον Υδραϊκό να παίρνουν εύκολες νίκες κόντρα σε Χανιά και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Αρχικά την Τετάρτη το μεσημέρι ο ΝΟ Βουλιαγμένης επανήλθε στην ελληνική πραγματικότητα, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του από το ευρωπαϊκό Champions League και "ξέσπασε" στον ΝΟ Χανίων, επί του οποίου επιβλήθηκε άνετα με 20-9 στον εξ' αναβολής αγώνα για την 2η αγωνιστικής του Β' Ομιλου της Α' φάσης της Α1 υδατοσφαίρισης Ανδρών, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Οι σύγχρονοι "μπέμπηδες" του Χρβόγε Κόλιανιν ήταν κυρίαρχοι από το ξεκίνημα του ματς και με πλουραλισμό στην επίθεση και ξεσπάσματα στο δεύτερο το το τέταρτο οκτάλεπτο, έχτισαν τη μεγάλη διαφορά μέχρι το φινάλε του αγώνα. Για τους Χανιώτες ήταν η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 20-9

Οκτάλεπτα: 3-3, 7-0, 3-2, 7-4.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Κωνσταντόπουλος 1, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 3, Τρούλος 4, Σπηλιόπουλος, Λόζινα 3, Καλογερόπουλος 1, Γιαννάτος, Καπότσης 3, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης 3, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Βλάσσης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Κουμής, Βολτυράκης, Νικολαΐδης, Πολύζος, Αγιωργούσης 1, Σπάχιτς 1, Κανδανολέων 1, Χαριτάκης 2, Τοτ 2, Αποστολάκης 1, Ντε Φρέιτας 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης.

Άνετα ο Υδραϊκός

Λίγες ώρες αργότερα ο Υδραϊκός ήταν επιβλητικός στον πρώτο αγώνα που έδωσε για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και συγκεκριμένα στον εξ' αναβολή από την 1η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α' φάσης της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Βολτυράκη νίκησε με 17-8 τον Παναθηναϊκό, στο κολυμβητήριο του Αλίμου και έβαλε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο «σακούλι» του, ενώ έχει ακόμα έναν αγώνα λιγότερο. Οι πράσινοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Υδραϊκός επέβαλε τον ρυθμό του από το ξεκίνημα, προηγήθηκε με στο ημίχρονο με 10-2 και στη συνέχεια διατήρησε το μεγάλο προβάδισμα, με κορυφαίο σκόρερ τον Φώσκολο (5 γκολ).

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 17-8

Οκτάλεπτα: 5-1, 5-1, 3-3, 4-3.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης 1, Κοκκινάκης 1, Πρέκας 2, Αλμύρας, Μπλάνης 2, Γιάνκοβιτς 3, Φώσκολος 5, Άτζιτς 1, Χατζηγούλας, Αλβέρτης 2, Παρτσόγλου, Τζόκας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Παπαδημητρίου 1, Ξενάκης 1, Κουρλιάφτης, Καρακάσης, Σιαμάς 1, Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 1, Παπαβασιλείου 1, Τριχάς, Δευτεραίος 1, Εγνατιάδης 1.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ