ΠΑΟΚ

Euro Cup: Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ, ηττήθηκε ο Υδραϊκός στα προκριματικά

Στιγμή από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ετσέιντε
Στιγμή από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ετσέιντε INTIME

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 8-7 της Ετσέιντε, την πρώτη του στην προκριματική φάση του Euro Cup. Δεύτερη ήττα για τον Υδραϊκό, ο οποίος έχασε 15-9 από την Πέι Ντε.

Μια μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη, την πρώτη του στη διοργάνωση του Euro Cup και συγκεκριμένα στον όμιλο της προκριματικής φάσης που φιλοξενεί ο ίδιος στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, πέτυχε το βράδυ της Παρασκευής (14/10) ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος επιβλήθηκε με 8-7 επί της ισπανικής Ετσέιντε και μπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Σ' ένα πολύ δυνατό ματς, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε από την αρχή να επιβάλει το δικό του ρυθμό, παίζοντας καταρχήν πολύ καλή άμυνα.

Μπορεί να μην κύλησαν όλα ομαλά στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, αφού υπήρξαν περιπτώσεις που η τύχη δεν ήταν με το μέρος της ομάδας του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, όμως οι κυανόλευκοι, πιστοί στο πλάνο τους και με επιμονή και υπομονή στον στόχο και με μερικά κρίσιμα γκολ ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και πήραν μία σπουδαία νίκη.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος βρέθηκε να προηγείται και με 8-5 και απλώς οι Ισπανοί μείωσαν στο φινάλε στο ένα γκολ.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τζέσε Κούπμαν με τρία γκολ, ενώ κομβικός ο Χάρης Αϊβαλιώτης αλλά και όλη η ομάδα με την άμυνα που έπαιξε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τα ακτάλεπτα: 1-1, 1-2, 2-1, 4-3.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Λασκαρίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 2, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν 3, Καπράγκος, Αλειφτήρας.

ΕΤΣΕΪΝΤΕ (Μπενασάρ Ντίαζ): Μαλνέρο, Αλέγκρε 1, Εσπινόζα, Ντίαζ 1, Μαγκρίνας 1, Γκουτιέρεζ, Κένινγκ 1, Εσπανιόλ 2, Μερκάδο 1, Γκονζάλεζ, Σαλβαδόρ, Ροντρίγκεζ, Πέρεζ.

Πέι Ντε - Υδραϊκός 15-9

Τη δεύτερη ήττα του στον β' Όμιλο του 1ου προκριματικού γύρου του Euro Cup Ανδρών γνώρισε ο Υδραϊκός. Αυτή τη φορά ηττήθηκε από τη γαλλική Πέι Ντε, στον δεύτερο αγώνα του στις Συρακούσες, το μεσημέρι της Παρασκευής (14/10) και το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση απομακρύνεται.

Ο Υδραϊκός έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στο ματς και προηγήθηκε με 3-0, ωστόσο στη 2η περίοδο οι Γάλλοι έφεραν τούμπα το σκορ και έφτασαν να είναι μπροστά με 6-5.

Οι παίκτες του Καραμάνη δεν το έβαλαν κάτω, ισοφάρισαν εκ νέου στα μισά της 3ης περιόδου σε 7-7 με τον Σουζούκι, όμως από εκείνο το σημείο και έπειτα η Πέι Ντε πήρε τα ηνία του αγώνα, έχτισε μια ασφαλή διαφορά γκολ και πήρε το πρώτο της τρίποντο στον Όμιλο. Ο Γιαπωνέζος Τόι Σουζούκι πέτυχε τέσσερα γκολ για την ελληνική ομάδα.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 6-2, 5-2, 4-2.

ΠΕΪ ΝΤΕ: Μάρκο, Ντουνστάν, Μπετίλ, Στρκάλι, Κχασζ 4, Ντραέ 1, Πεϊσόν, Ντινό 1, Μπακιρτσιλάρ 4, Πιράτ, Ροτσιέτα 3, Βρντόλιακ 2, Κάντιτς.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Σουζούκι 4, Μουρατίδης, Γκαράνης 1, Παπαβασιλείου, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 2, Ζώρζος, Τακάτα 1, Κοντονής 1, Μπερτόλης, Μητράκης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ