ΠΟΛΟ

Εθνικός

Εθνικός
Εθνικός (Αφρουδάκης)

Ο "αυτοκράτορας" επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική του δυναστεία

Ομάδα που κερδίζει αλλάζει; Ναι, αν πρόκειται να γίνει καλύτερη. Ο Τζέσε Σμιθ αναχώρησε για τη Μλάντοστ, ενώ το είχε σίγουρο ότι θα παραμείνει για δεύτερη χρονιά στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Εθνικός βελτιώθηκε τα μέγιστα εκεί που χρειαζόταν τονωτικές ενέσεις. Ο Φίλιππος Καραμπέτσος δεν μπορούσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, για αυτό και ο Μάκης Βολτυράκης επέλεξε έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στον κόσμο, προκειμένου να φυλάει την εστία της ομάδας του.

Ο βασικός γκολκίπερ των "πλάβι" Ντένις Σέφικ θα παίζει πόλο στην Ελλάδα και πρόκειται για την εντυπωσιακότερη μετεγγραφή ξένου παίκτη.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η απόκτηση του κορυφαίου νεαρού παίκτη στη χώρα μας. Ο Χρήστος Αφρουδάκης επαναπατρίστηκε για χάρη του Εθνικού, ο οποίος τον απέκτησε μέσα από τα χέρια του Πανιωνίου, αλλά και του Ολυμπιακού.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ποσίλιπο πλαισιώνει μία ήδη ισχυρή περιφέρεια και είναι ένα από τα τρία νέα πρόσωπα μαζί με τον Θοδωρή Καλακώνα (επέστρεψε στον Πειραιά) και τον κοινοτικό Γερμανό Χέικο Νόσεκ.

Ως παλιός τερματοφύλακας, ο Μάκης Βολτυράκης ξέρει ότι οι παίκτες σε αυτή τη θέση πρέπει να πλαισιώνουν, να ωριμάζουν και να ετοιμάζονται δίπλα στους "παλιούς" Καραμπέτσο και Σέφικ.Για αυτό έδωσε μεγάλη ευκαιρία στον 23χρονο Στέλιο Πολογεώργη, χρίζοντας τον τέταρτο (!) τερματοφύλακα του Εθνικού.

Ηρθαν: Χ. Αφρουδάκης (Ποσίλιπο), Σέφικ (Γιάντραν Χέρτζεκ Νόβι), Νόσεκ (Κάνσταντ), Καλακώνας (Πανιώνιος), Πολογεώργης (Π. Φάληρο)
Εφυγαν: Σμιθ (Μλάντοστ Ζάγκρεμπ), Καρούτζος (Βουλιαγμένη), Μπαριωτάκης (Ν.Ο. Λάρισας), Θ. Γαβαλάς (Π. Φάληρο)

Ρόστερ
Τερματοφύλακες: Φίλιππος Καραμπέτσος (29), Ντένις Σέφικ, Σερβία (31), Παναγιώτης Λαουτάρης (20), Στέλιος Πολογεώργης (23).

Αμυντικοί: Δημήτρης Μάζης (30), Κώστας Κοκκινάκης (31).

Περιφερειακοί: Φώτης Μπλάνης (26), Νίκος Στελάτος (28), Μάριος Χατζηκυριακάκης (22), Μανώλης Μυλωνάκης (21), Γιάννης Εμμανουηλίδης (20), Θοδωρής Καλακώνας (32), Χέικο Νόσεκ, Γερμανία (24), Χρήστος Αφρουδάκης (22).

Φουνταριστοί: Κώστας Δήμου (28), Αντώνης Βλοντάκης (31)

Προπονητής: Μάκης Βολτυράκης

Στόχος: Τι άλλο εκτός από το νταμπλ και η κυριαρχία στις κόντρες με τον "αιώνιο" αντίπαλο Ολυμπιακό.




























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ