ΕΘΝΙΚΟΣ

Εθνικός - Ρόμα 14-5: Ασταμάτητος στην πρεμιέρα της Euroleague του πόλο γυναικών

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Εθνικού Πειραιά με τη Ρόμα
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Εθνικού Πειραιά με τη Ρόμα EUROKINISSI

Ο Εθνικός έκανε πάρτι στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας πόλο Γυναικών, καθώς νίκησε τη Ρόμα με 14-5 και ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της στη διοργάνωση.

Με το δεξί και με αέρα μπήκε και ο Εθνικός στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας κόντρα στη Ρόμα. Η ομάδα του Μάρκο Μίτσιτς ήταν καταιγιστική και με σπασμένα τα φρένα πέτυχε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που τις δίνει προβάδισμα για την πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης. Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τον Εθνικό η Στεφανία Χαραλαμπίδη που πέτυχε πέντε γκολ, ενώ η Μπενέκου πρόσθεσε άλλα τρία.

Οι κολυμβήτριες του Εθνικού μπήκαν δυνατά από το πρώτο λεπτό και πήραν το κεφάλι στο σκορ από το πρώτο οκτάλεπτο. Στη συνέχεια η Άσλεϊ Τζόουνς πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, καθώς κράτησε ανέπαφη την εστία της στο δεύτερο και το τρίτο οκτάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο οι δύο ομάδες χαλάρωσαν, με αποτέλεσμα η Ρόμα να κερδίσει στο επιμέρους σκορ και το τελικό αποτέλεσμα να είναι 14-5.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός νωρίτερα νίκησε την Τεράσα με 11-5 και ξεκίνησε και αυτός με το δεξί της υποχρεώσεις του, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-0, 5-0, 2-3.

Εθνικός: Σωτιρέλη, Ιωάννου 1, Ιωάννα Χαραλμπίδη, Ελληνιάδη 2, Κοντονή 1, Μπάκοτς 1, Χατζικυριακάκη 1, Μπενέκου 3, Μπέτα, Στεφανία Χαραλαμπίδη 5, Μπενέκου, Καραμπέτσου, Τζόνσον.

Ρόμα: Ειχελμπέργκερ, Κοκιέρε 1, Γκαλάρντι, Αβένιο, Γκιουστίνι 1, Ρανάλι, Πικότσι 1, Ταμπάνι 1, Ναρντίνι 1, Ντι Κλαούντιο, Στοράι, Λα Ρος, Μπραντιμάρτε.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων

Παρασκευή (10/12)

18:30: Ολυμπιακός-Τεράσα 11-5

20:15: Εθνικός-Ρόμα 14-5

Σάββατο (11/12)

17:30: Ολυμπιακός- Ρόμα

19:15: Εθνικός-Τεράσα

Κυριακή (12/12)

10:30: Ρόμα-Τεράσα

12:15: Ολυμπιακός-Εθνικός

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ