ΠΟΛΟ

Εθνική πόλο γυναικών: Στη Σαρδηνία για προετοιμασία ενόψει ευρωπαϊκού

Εθνική πόλο γυναικών: Στη Σαρδηνία για προετοιμασία ενόψει ευρωπαϊκού
ΚΟΕ

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών ταξίδεψε για τη Σαρδηνία όπου και θα συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Για το Σάσσαρι της Σαρδηνίας, ταξίδεψε το μεσημέρι της Τρίτης (2/8), μέσω Ρώμης, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών που θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά το οποίο διεξάγεται εκεί 2-7 Αυγούστου 2022, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ (27/8-10/9).

Στο τουρνουά συμμετέχουν ακόμα οι Εθνικές ομάδες των Ιταλίας, Ουγγαρίας, Ισπανίας, Ολλανδίας και Ισραήλ. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, αύριο Τετάρτη 3/8, η Εθνική μας αντιμετωπίζει στις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) την οικοδέσποινα Ιταλία.

Οι υπόλοιποι αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη Σαρδηνία: Πέμπτη 4/8, 19:30 Ελλάδα - Ουγγαρία. Παρασκευή 5/8, 17:30 Ελλάδα - Ολλανδία. Σάββατο 6/8, 9:30 Ισραήλ - Ελλάδα, 19:30 Ελλάδα - Ισπανία.

Στην αποστολή μετέχουν οι αθλήτριες: Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελένη Σωτηρέλη (τερματοφύλακες), Ιωάννα Χυδηριώτη, Ελένη Ελληνιάδη, Αθηνά – Δήμητρα Γιαννοπούλου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ειρήνη Νίνου, Μαρία Πάτρα, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη, Ελευθερία Φουντωτού, Φοίβη Αγγελίδη και Ευδοκία Τσιμάρα. Μαζί τους η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αλεξία Καμμένου, ο συνεργάτης της Τάσος Πιρπιρής, η φυσικοθεραπεύτρια Ειρήνη Κουρούμαλου και η αρχηγός αποστολής, Στέλλα Λαζάρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ