ΠΟΛΟ

Εθνική πόλο γυναικών: Άνετη επικράτηση επί της Ιαπωνίας και μάχη για την 5η θέση

Στιγμιότυπο από το ματς της εθνικής πόλο γυναικών απέναντι στην Ιαπωνία
Στιγμιότυπο από το ματς της εθνικής πόλο γυναικών απέναντι στην Ιαπωνία EUROKINISSI

Η εθνική πόλο γυναικών σημείωσε τη δεύτερή της νίκη στο World League επικρατώντας άνετα της Ιαπωνίας με 17-5 και πλέον θα διεκδικήσει την πέμπτη θέση, πιθανότατα απέναντι στην Ισπανία.

Τη δεύτερή της νίκη στο World League πέτυχε η εθνική ομάδα πόλο γυναικών που επικράτησε της Ιαπωνίας με το άνετο 17-5 και πλέον θα διεκδικήσει την πέμπτη θέση στη διοργάνωση, πιθανότατα απέναντι στην Ισπανία που κοντράρεται με το αδύναμο Καζακστάν.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν κυρίαρχο στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και με πρώτη σκόρερ την Ξενάκη με πέντε τέρματα, έφτασε σε μία άνετη επικράτηση. Το ματς δεν ήταν σε κανένα σημείο του ανταγωνιστικό, η Εθνική είχε τον απόλυτο έλεγχο, δεν χαλάρωσε λεπτό και παρά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά, έκανε το καθήκον της και πήρε τη νίκη.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ 4-2, 5-0, 4-2, 4-1

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βένγκενροτ (Ελβετία), Ντεσλιέρ (Καναδάς)

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Σταματοπούλου, Τσουκαλά 3, Τριχά, Ελευθεριάδου 4, Μαργ. Πλευρίτου 1, Ξενάκη 5, Νίνου 1, Πάτρα, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου, Ελευθ. Πλευρίτου, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Σωτηρέλη

ΙΑΠΩΝΙΑ (Μακιχίρο Μοτομίγια): Μιούρα, Αρίμα 2, Ινάμπα 1, Ούρα, Ιουάνο 1, Κοϊντε, Χασίντα, Νιιζάουα, Γιαμαμότο 1, Καουαγκούτσι, Νισιγιάμα, Κούντο, Σιόγια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ