ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Ελλάδα - Ταϊλάνδη 28-1: Η Εθνική Γυναικών έκανε επίδειξη δύναμης στην πρεμιέρα του παγκοσμίου υγρού στίβου

Ελλάδα - Ταϊλάνδη 28-1: Η Εθνική Γυναικών έκανε επίδειξη δύναμης στην πρεμιέρα του παγκοσμίου υγρού στίβου
Στιγμιότυπο από παιχνίδι της Εθνικής Γυναικών EUROKINISSI

Η Εθνική ξεκίνησε με άνετη νίκη στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, επικρατώντας της Ταϊλάνδης με 28-1 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά.

Η Εθνική πόλο γυναικών είχε εύκολο στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης κόντρα στην Ταϊλάνδη, επικρατώντας 28-1. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα σε όλες τις πλευρές του γηπέδου.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, με την Εθνική μας να έχει την ευχέρεια για μια καλή προπόνηση, ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων με την Ισπανία και τη Γαλλία, που ακολουθούν για τον όμιλο.

Το πρώτο οκτάλεπτο έκλεισε "σβηστά" με 7-0 υπέρ της Εθνική μας, η οποία δεν απειλήθηκε καθόλου, ακόμα και όταν η ομάδα της Ταϊλάνδης "κέρδιζε" κάποια αποβολή. Στο ίδιο μοτίβο συνέχισε και στο δεύτερο οκτάλεπτο, το οποίο ολοκληρώθηκε με 9-0 επιμέρους σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας πάτησε φρένο και έκανε διαχείριση, καθώς σε δύο ημέρες αντιμετωπίζει την Ισπανία. Το επιμέρους σκορ του τρίτου οκταλέπτου ήταν 5-0. Στο τέταρτο οκτάλεπτο η Ταϊλάνδη βρήκε το γκολ που έψαχνε μέσω αντεπίθεσης και μάλιστα το γκολ χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο.

Οκτάλεπτα: 7-0, 9-0, 5-0, 7-1

Το πρόγραμμα του ομίλου της Εθνικής

Δευτέρα 20 Ιουνίου

  • 19:00 Ελλάδα-Ταϊλάνδη
  • 20:30 Γαλλία-Ισπανία

Τετάρτη 22 Ιουνίου

  • 19:00 Ισπανία-Ελλάδα
  • 20:30 Ταϊλάνδη-Γαλλία

Παρασκευή 24 Ιουνίου

  • 19:00 Ταϊλάνδη-Ισπανία
  • 20:30 Γαλλία-Ελλάδα
TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ