ΠΟΛΟ

Ελλάδα - Ολλανδία 16-15: Μεγάλη νίκη η Εθνική Γυναικών με γκολ της Νίνου στο φινάλε

Ελλάδα - Ολλανδία 16-15: Μεγάλη νίκη η Εθνική Γυναικών με γκολ της Νίνου στο φινάλε
EUROKINISSI

Η Εθνική πόλο γυναικών νίκησε με 16-15 την Ολλανδία για τα ευρωπαϊκά Προκριματικά του World League στη Βουδαπέστη, χάρη σε γκολ της Νίνου 2 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Η Εθνική πόλο των Γυναικών πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί της Ολλανδίας για τα ευρωπαϊκά Προκριματικά του World League στη Βουδαπέστη. Η ομάδα του Τεό Λοράντου επιβλήθηκε με 16-15 επί των "οράνιε" σε έναν συγκλονιστικό αγώνα με συνεχείς ανατροπές και γκολ της Ειρήνης Νίνου, 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Η ίδια είχε ισοφαρίσει λίγο νωρίτερα, στα 52 δευτερόλεπτα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε ξανά τον καλό του εαυτό, μετά τον αποκλεισμό στο Προολυμπιακό τουρνουά και η νίκη επί μιας μεγάλης ομάδας, της δίνει ψυχολογία, ενώ διατηρεί τις ελπίδες πρόκρισης στον Super Final.

Η Ελλάδα έχει συγκεντρώσει πλέον 9 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση, αλλά δεν έχει άλλο παιχνίδι μπροστά της και θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων στις αναμετρήσεις της Ολλανδίας και της Ρωσίας για να περάσει στην Τελική φάση.

Οκτάλεπτα: 4-4, 3-5, 5-3, 3-4.

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Σταματοπούλου, Τσουκαλά 2, Τριχά, Ελευθεριάδου 4, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Ξενάκη 3, Νίνου 3, Σιούτη, Τορνάρου, Βασιλική Πλευρίτου 1, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Άρνο Χαβένγκα): Κένινγκ 3, Σλίκινγκ 3, Γουλβς 2, Τεν Μπρόεκ 2, Βαν Ντε Κράατς 2, Κούλχαας 1, Βαν ντερ Σλούτ 1, Στόμθορστ 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ