ΠΟΛΟ

Δύο τίτλοι μέσα σε 24 ώρες για τον Ομπράντοβιτς

Δύο τίτλοι μέσα σε 24 ώρες για τον Ομπράντοβιτς

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Champions League με τον Ολυμπιακό πανηγύρισε και το President Cup στην Μάλτα με την Σαν Ζιλγιάν.

Πόσο συχνό φαινόμενο είναι για έναν παίκτη να κατακτά δύο τίτλους με δύο διαφορετικές ομάδες μέσα σε 24 ώρες; Σίγουρα είναι κάτι το σπάνιο και το μοναδικό. Αυτό έκανε όμως το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Πάουλο Ομπράντοβιτς.

Ο Κροάτης του Ολυμπιακού το βράδυ του Σαββάτου (09/06) κατέκτησε το Champions League με το σκουφάκι του Ολυμπιακού.

Την Κυριακή ωστόσο δεν ήταν στην πτήση των ερυθρόλευκων που επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο Κροάτης είχε πάρει άδεια αφού το απόγευμα της Κυριακής έπρεπε να βρίσκεται στην Μάλτα για να βοηθήσει την Σαν Ζιλγιάν.

Ο Ομπράντοβιτς, όπως και άλλοι σπουδαίοι παίκτες τους καλοκαιρινούς μήνες πηγαίνουν εκεί για να αγωνιστούν στο καλοκαιρινό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη μεσογειακή χώρα (υπάρχει και άλλο που πραγματοποιείται τον χειμώνα). Μάλιστα, χωρίς καν να κάνει προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες κατόρθωσε να οδηγήσει την ομάδα του σε τίτλο.

Η Σαν Ζιλγιάν επιβλήθηκε με 11-10 επί της Νεπτούνες στον τελικό του President Cup με τον Ομπράντοβιτς μάλιστα να πετυχαίνει ένα καθοριστικό γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ