ΠΟΛΟ

Διαθεσόπουλος: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως εκπρόσωπος της ΚΟΕ στην ΕΟΕ

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος σε συνέντευξη Τύπου
Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος σε συνέντευξη Τύπου EUROKINISSI SPORTS

Υποψήφιος για τη νέα Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), στις επικείμενες εκλογές της ΚΟΕ (28 & 29 Μαρτίου), θα είναι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό και πλέον είναι επίσημο. Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για τη θέση του εκπροσώπου της ΚΟΕ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, με αφορμή την υποψηφιότητα του, δήλωσε τα εξής: "Η συμμετοχή στα δρώμενα του Ολυμπισμού, των Ιδεωδών και των Αξιών του, με τις υπηρεσίες μου και από υψηλές θέσεις ευθύνης στην διαδρομή μου στον Αθλητισμό, αποτελεί κορυφαία επιλογή των προσωπικών μου αρχών.

Υπηρέτησα και υπηρετώ με βάση όλα αυτά τα υψηλά ιδανικά τον Αθλητισμό και με αυτές τις αρχές που εμφορούμαι θα συνεχίσω να τον υπηρετώ.

Η υποψηφιότητα μου για εκλογή και στη νέα Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στις επεκείμενες εκλογές της ΚΟΕ, αυτό σηματοδοτεί, αυτό το μήνυμα στέλνει στα σωματεία – μέλη της μεγάλης οικογένειας της Ομοσπονδίας μας.

Με το ίδιο σθένος και θάρρος της γνώμης και άποψης, την ίδια καθαρότητα των θέσεων μου και αρχών μου, θα συνεχίσω να πράττω, να διακονώ και να υπηρετώ τον Αθλητισμό και το μεγαλείο του".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ