ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Champions League πόλο: Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Μαρσέιγ και προκρίθηκε ως 3ος στον όμιλο

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί της Σπαντάου για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο πόλο
Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί της Σπαντάου για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο πόλο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στη Μαρσέιγ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League στο πόλο ανδρών και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στην τελική φάση.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός επικράτησε με 11-7 της Μαρσέιγ στο 10ο και τελευταίο παιχνίδι του στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, του Champions League.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό τερμάτισε 3ος στον όμιλό του και στην τελική φάση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι αρχές Ιουνίου θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε νοκ-άουτ αγώνα την 2η του άλλου ομίλου, μία από τις Μπρέσια, Φερεντσβάρος ή Μπαρτσελονέτα (η ομάδα θα γίνει γνωστή αργότερα το απόγευμα της Τετάρτης).

Η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκε από την άκρως ανταγωνιστική φέτος ομάδα της Μασσαλίας.

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε στον όμιλο με 14 βαθμούς (4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες). Στην τελική φάση από τον όμιλο που έγινε στην Όστια της Ρώμης προκρίθηκαν η Ρέκκο, η Γιουγκ, ο Ολυμπιακός και η Μαρσέϊγ.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 3-1, 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης, Γεννηδουνιάς 3, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης 3, Καπότσης 2, Χρυσοσπάθης 2, Ίρβινγκ 1, Γαλανόπουλος

ΜΑΡΣΕΙΓ (προπονητής Μίλος Σεπάνοβιτς): Λάζοβιτς, Τσούκοβιτς, Βαντεπερστρά, Σπάϊτς, Πλαΐνοβιτς, Βερνό 1, Κρουσιγιά 4, Ντούρντιτς, Μάριον Βερνό, Κοβάτσεβιτς 1, Βουκίσεβιτς 1, Ολιβόν, Οβανισιάν

Photo Credits: Eurokinissi Sports

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ