CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Champions League πόλο γυναικών: Μεγάλη νίκη ο Ολυμπιακός, πάλεψαν αλλά έχασαν Εθνικός, Γλυφάδα και Βουλιαγμένη

Η Νικόλ Ελευθεριάδου με το σκουφάκι του Ολυμπιακού
Η Νικόλ Ελευθεριάδου με το σκουφάκι του Ολυμπιακού INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Ντε Ζάαν με 16-15 στην πρεμιέρα των αγώνων στη Ρώμη, με τη Νίκολ Ελευθεριάδου να είναι καθοριστική στο φινάλε. Ήττα στην εκπνοή για τη Γλυφάδα από την Μεντιτεράνι (9-10), ο Εθνικός έχασε από την Ουίπεστ 10-8 και η Βουλιαγμένη από τη Γλυφάδα με 12-7.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί της Ντε Ζάαν επικρατώντας 16-15. Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τις ερυθρόλευκες ήταν η Νικόλ Ελευθεριάδου, η οποία σημείωσε το νικητήριο και καθοριστικό γκολ στα 00:37 αλλά και τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε τέρματα του Ολυμπιακού.

Το θέαμα σε γενικές γραμμές ήταν χορταστικό με 31 συνολικά γκολ, και διακυμάνσεις στη εξέλιξη. Η Ολλανδική ομάδα προηγήθηκε στο ημίχρονο με 8-7, ο Ολυμπιακός ανέβηκε και πήρε κεφάλι με 13-12. Ισοφάρισε η Ντε Ζάαν, τελευταία φορά σε 15-15 με την Ντε Όουντεν στο 1:21, ωστόσο η Νικόλ Ελευθεριάδου μίλησε στο τέλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΤΕ ΖΑΑΝ 16-15

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-5, 6-4, 3-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 6, Τριχά 3, Ξενάκη 2, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τορνάρου, Βασιλική Πλευρίτου, Κρίστμας 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

Ντε Ζάαν: Αλαντερ, Λίκε Ρόγκε 5, Ντεν Ούντεν 1, Σάαπ 2, Σαμ 1, Ρόιεν, Βλισάκερ, Κούπμαν 3, Σαπ, Πλατζ, Βαν Τολ, Μπέντε Ρόγκε 3, Φαν ντερ Ντόμπελστιν.

Ήττα στην εκπνοή για τη Γλυφάδα

Η Σάρα Πουανανί Λιζότ με τέρμα στη εκπνοή της αναμέτρησης, "πλήγωσε" θανάσιμα τον ΑΝΟ Γλυφάδας i-repair, που ξεκίνησε με ήττα (10-9) από την ισπανική Μεντιτεράνι τους αγώνες της στη Βουδαπέστη (Γ’ όμιλος) στη Β’ προκριματική φάση του Champions League γυναικών.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος και είναι χαρακτηριστικό ότι καμία ομάδα δεν ξέφυγε στο σκορ πάνω από ένα τέρμα. Στο 1:52 από τη λήξη η ελληνική ομάδα προηγήθηκε 9-8 με την Ειρήνη Νίνου, ισοφάρισε όμως στα 00:38 με παίκτη παραπάνω η Λιζότ που…κρατούσε άλλο ένα γκολ για το τέλος. Νωρίτερα, ο ΑΝΟ Γλυφάδας i-repair είχε μία τελευταία επίθεση αλλά το σουτ αποκρούστηκε από την Βάργκας. Οι Ισπανίδες πήραν τάιμ άουτ στα δυο δευτερόλεπτα πριν το τέλος για ένα γρήγορο σουτ. Και σκόραραν...

Αύριο (10/12) ο ΑΝΟ Γλυφάδας i-repair στις 20:45 αντιμετωπίζει τον Εθνικό Nobel Hellas.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR – ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ 9-10

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 2-2, 4-4

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR: Καρύτσα, Νίνου Παν., Μουστακαρία, Γουλβς 3, Γρηγοροπούλου, Νίνου Ειρήνη 2, Αντωνιάδη, Κανελλλοπούλου, Κούλχαας, Φουντωτού 3, Κατσώνη, Κοντογιάννη 1, Τσιάρα

Μεντιτεράνι: Βάργκας, Μουνιόθ, Κρεβιέρ 2, Μάρκος Ριβέρο, Μπάκοτς, Πρατς 2, Εσπάρ Λακέτ 2, Μορένο, Βιλάντοτ, Ζουρίτα, Κρέσπι 1, Λιζότ 3, Παλμ.

Ο Εθνικός ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ουίπεστ

Με ήττα 10-8 από την Ούιπεστ ξεκίνησε ο Εθνικός Nobel Hellas τους αγώνες του στη Βουδαπέστη (Γ’ όμιλος) στη Β’ προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.

Ο Κυπελλούχος Ευρώπης που βρέθηκε πίσω στο σκορ 3-0 στο ξεκίνημα και 4-1 στο ημίχρονο, ισοφάρισε 7-7 με τη λήξη της τρίτης περιόδου. Στα 6:42 από τη λήξη η Φοίβη Χατζηκυριακάκη ισοφάρισε για μια ακόμα φορά 8-8 αλλά η Καμίλα Φάραγκο στα 6:21 και η Κάτια Χάτζου στο 01:00 έδωσαν τη νίκη στην γηπεδούχο ομάδα.

Αύριο θα δώσει έναν τελικό με τον ΑΝΟ Γλυφάδας i-repair για τη συνέχεια στη διοργάνωση.

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS - ΟΥΙΠΕΣΤ 8-10

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-1, 6-3, 1-3

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS: Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Μπορίσοβα 3, Λασκαρίδου, Κοντονή 1, Κατσιμπρή 1, Χατζηκυριακάκη 1, Μπενέκου Αλκ.1, Ρακιντζή, Κανετίδου 1, Μπενέκου Ιόλη, Άντριους Σαρλίζ, Μπεκρή.

ΟΥΙΠΕΣΤ: Μάγκιαρι, Όμπελι 1, Μακσάι 1, Κόκα, Ζουκς 1, Βάρο, Μπάκσα 2, Φάραγκο 1, Ζέγκεντι 1, Χάτζου 1, Λεντβάι, Περεζτέγκι Νάγκι 2, Γκολοπέντζα.

Υποτάχθηκε από την ανώτερη Ρόμα η Βουλιαγμένη

Παίζοντας με σοβαρές απουσίες στη σύνθεσή του ο ΝΟ Βουλιαγμένης, έχασε 12-7 από τη γηπεδούχο Ρόμα στην πρεμιέρα των αγώνων του (Δ’ όμιλος) στη Β’ προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.

Η ελληνική ομάδα χωρίς τις Γιαννοπούλου, Τανκέεβα, Ράιτ, Μ. Πάτρα, Ε. Πάτρα, αιφνιδίασε πάντως τις Ιταλίδες και προηγήθηκε με 3-1. Η Ρόμα ισοφάρισε και με 4-4 τελείωσε το πρώτο μισό του αγώνα. Η Ιταλική ομάδα στην τρίτη περίοδο ανέβασε ρυθμό και έφτασε να προηγείται με 9-5 για να πάρει εύκολα τελικά τη νίκη.

Στις 20:00 αύριο (10/12) είναι το παιχνίδι του ΝΟ Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό που ξεκίνησε με νίκη 16-15 επί της Ντε Ζάαν.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΡΟΜΑ 7-12

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-3, 2-5, 1-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Σακάλογλου, Καΐάφα 2, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 3, Κρασσά, Ριτζ, Μαρκατσέλη, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη 2, Κοτσιώνη.

ΡΟΜΑ: Ιχελμπέργκερ, Πάπι, Γκαλάρντι 1, Καρόσι, Τζιουστίνι 1, Ρανάλι, Πικόζι 4, Ταμπάνι, Ναρντίνι 2, Ντι Κλαούντιο 1, Κοτσιέρε 1, Αντριους 2, Γκαλμπάνι.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ