CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Champions League πόλο: Επίδειξη δύναμης από την Προ Ρέκο, επικράτησε 14-11 της Νόβι Μπέογκραντ στον τελικό

Champions League πόλο: Επίδειξη δύναμης από την Προ Ρέκο, επικράτησε 14-11 της Νόβι Μπέογκραντ στον τελικό
INTIME SPORTS

Η Προ Ρέκο κατέκτησε το Champions League στο πόλο για τρίτη διαδοχική φορά αφού επικράτησε 14-11 της Νόβι Μπέογκραντ στον τελικό του Βελιγραδίου.

Το ελληνικό δίδυμο του Άγγελου Βλαχόπουλου και του Δημήτρη Σκουμπάκη δεν κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης, αφού η Προ Ρέκο επικράτησε 14-11 της Νόβι Μπέογκραντ και κατέκτησε το Champions League.

Από την αρχή του αγώνα οι Ιταλοί κυριάρχησαν μέσα από την άμυνά τους και με το δίδυμο των Ντι Φούλβιο και Ζάλανκι να πετυχαίνει από τέσσερα γκολ κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου.

Αυτή είναι η τρίτη διαδοχική κατάκτηση για την Προ Ρέκο η οποία ισοφάρισε το ρεκόρ της Μλάντοστ, η οποία κατέκτησε τρία διαδοχικά τρόπαια από το 1967 μέχρι το 1970.

Νόβι Μπέογκραντ - Προ Ρέκο 11-14

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 4-5, 4-4, 1-1

Νόβι Μπέογκραντ: Φιλίποβιτς, Στρ. Ράσοβιτς 3, Μαρτίνοβιτς, Γρανάδος 5, Βούτσινιτς, Πιέτλοβιτς 1, Ντράσοβιτς, Γιάκσιτς 1, Πέρκοβιτς, Βλαχόπουλος 1, Σκουμπάκης, Β. Ράσοβιτς, Φερνάντες

Προ Ρέκο: Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 4, Ζαλάνκι 4, Κανέλα, Γιάνγκερ 1, Φοντέλι, Πρεσιούτι, Ετσενίκε, Ίβοβιτς 3, Βελότο 1, Λόντσαρ, Χάλοκ 1, Νέγκρι

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ