ΠΟΛΟ

Champions League πόλο: Αποκλεισμός στην τριπλή ισοβαθμία για τον Απόλλωνα, εκτός και η Βουλιαγμένη

Champions League πόλο: Αποκλεισμός στην τριπλή ισοβαθμία για τον Απόλλωνα, εκτός και η Βουλιαγμένη
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε της Μονπελιέ 15-14, αλλά έμεινε εκτός συνέχειας Champions League λόγω της διαφοράς τερμάτων. Αποκλεισμός και για τη Βουλιαγμένη μετά την ήττα 13-12 από την Σόλνοκ.

Στην τριπλή ισοβαθμία που επήλθε τελικά στην κορυφή της βαθμολογίας του Δ' Ομίλου της Β' Προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο έχασε την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη νίκησε στον αγώνα της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής τη γαλλική Μονπελιέ με 15-14, αλλά αμέσως μετά -στο τελευταίο ματς- η Μλάντοστ Ζάγκρεμπ επιβλήθηκε επί του Ερυθρού Αστέρα με 9-8, με γκολ των Κροατών 28 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Έτσι και οι τρεις ομάδες, που έχουν από δύο νικες και μια ήττα, ισοβάθμησαν στους 6 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου ευνοήθηκαν τελικά ο Ερυθρός Αστέρας ως 1ος και η Μλάντοστ ως 2η (η ήττα του Απόλλωνα με 6 γκολ διαφορά από τον Ερυθρό Αστέρα έπαιξε τον ρόλο της στη διαφορά τερμάτων μεταξύ των τριών). Τέταρτη και τελευταία στη βαθμολογία η Μονπελιές με 0 β.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 14-15

Οκτάλεπτα: 3-4, 2-4, 5-5, 4-2.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ (Φαμπιέν Βασέρ): Άντριτς, Πιοτ 1, Βιλκό-Λαμπέρ 1, Ντελά 1, Βασέρ, Μούστουρ 2, Ιβάνκοβιτς 2, Αλφόνσο-Πόζο 2, Κάλινιτς 3, Ζίβκοβιτς Ντ. 2, Ζίβκοβιτς Ι., Σπιλιαέρ, Γκαρσία.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας, Μόκκας, Γωνιωτάκης-Κορδεράς, Τουρκομένης, Γκουσάροβ 3, Χονδροκούκης 3, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 2, Τσολακούδης, Σολανάκης 4, Καβουσανός.

Ήττα για τον ΝΟΒ από Σόλνοκ

Εκτός συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε και ο ΝΟ Βουλιαγμένης, που ηττήθηκε στον δικό του τελευταίο αγώνα στον Γ' Όμιλο με 13-12 από την ουγγρική Σόλνοκ και πήρε την 3η θέση του Ομίλου με 2 βαθμούς (μία ήττα και δύο ισοπαλίες).

ΣΟΛΝΟΚ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 13-12

Οκτάλεπτα: 6-4, 2-2, 3-3, 2-3.

ΣΟΛΝΟΚ (Ζίβκο Ντόσιτς): Γκάρντονι, Άνγκιαλ 3, Σιέγκαλμι 2, Σμόλτζ, Νάγκι, Γκμπανταμάσι, Γιάνσικ 2, Κόβακς, Κόναρικ 3, Μιλάτοβιτς 2, Ζόβιτς 1, Πέτο, Μπανιάι.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 2, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 2, Πάπαριτς 1, Λόζινα, Καλογερόπουλος 1, Καστρινάκης, Καπότσης 2, Κουρουβάνης, Σκουμπάκης, Ανδρεάδης.

Η Τελική Βαθμολογία: 1. Σόλνοκ 7, 2, Σαβόνα 3, 3. ΝΟ Βουλιαγμένης 2, 4. Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ