ΕΛΛΑΔΑ

Challenge Cup: 2/2 ο Απόλλωνας Σμύρνης με καταιγισμό τερμάτων, ήττα στις λεπτομέρειες για τον Υδραϊκό

Challenge Cup: 2/2 ο Απόλλωνας Σμύρνης με καταιγισμό τερμάτων, ήττα στις λεπτομέρειες για τον Υδραϊκό
INTIME

Ο Απόλλων Σμύρνης ντούμπλαρε τις νίκες του στο Challenge Cup χάρη στον θρίαμβο επί της δανικής Καστρούπ με 37-4 και διεκδικεί την πρωτιά. Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Υδραϊκό από τη Γαλατασαράι με 15-18.

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία κόντρα στη δανική Καστρούπ, καθώς επικράτησε 37-4 και έκανε το 2/2 στη δεύτερη αγωνιστική του Challenge Cup και πηγαίνει φουλ για την πρωτιά.

Η ομάδα του Νίκου Δελληγιάννη ήταν καταιγιστική σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, δεν χαλάρωσε καθόλου και γι' αυτό το λόγο πέτυχε αυτή τη νίκη με διαστάσεις θριάμβου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Απόλλωνα ο Αναστάσιος Μύριλος, ο οποίος σημείωσε εννέα γκολ.

Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική τη σλοβενική Τρίγκλαβ Κράνι με στόχο την πρωτιά.

Απόλλων Σμύρνης - Καστρούπ 37-4

Τα οκτάλεπτα: 8-1, 11-1, 9-2, 9-0

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, 1 Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας, 3, Μύριλος 9, Μπραΐμης 4, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 6, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης 6, Σολανάκης 2, Καβουσάνος.

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Υδραϊκό

Την ήττα από την τουρκική Γαλατασαράι με 18-15 γνώρισε ο Υδραϊκός κι επειδή ήταν και η δεύτερη στον Όμιλο του Νόβακι στη Σλοβακία, για τον προκριματικό γύρο του Challenger Cup, δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα όσον αφορά την πρόκριση της ομάδας του Νίκου Καραμάνη στην επόμενη φάση.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ελληνική ομάδα είχε καταφέρει να προηγηθεί με 6-5 και 7-6. Εφιαλτικό ήταν το τρίτο οκτάλεπτο για τον Υδραϊκό που βρέθηκε να χάνει με 15-10. Παρά την προσπάθεια στην τελευταία περίοδο δεν αποφεύχθηκε η ήττα. Ο Υδραϊκός μείωσε σε 16-14, τέσσερα ολόκληρα λεπτά πριν από η λήξη, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Εντυπωσιακό στοιχείο ότι πέτυχε επτά γκολ ο Χαράλαμπος Ρομπόπουλος για τον Υδραϊκό.

Υδραϊκός - Γαλατασαράι 15-18

Οκτάλεπτα: 4-4, 3-3, 3-8, 5-3.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Σουζούκι 2, Γκαράνης 2, Παπαβασιλείου, Μπλάνης 2, Ρομπόπουλος 7, Ζώρζος, Τακάτα, Κοντονής, Μπερτόλης 1, Μητράκης, Δημακόπουλος 1.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ