ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης - Σίντεζ Καζάν 18-15: Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την Ελαφρά ταξιαρχία

Ο Αλέξανδρος Γούνας με το σκουφάκι του Απόλλωνα
Ο Αλέξανδρος Γούνας με το σκουφάκι του Απόλλωνα INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 18-15 κόντρα στην Σίντεζ Καζάν στο πλαίσιο του Β' ομίλου της Α' προκριματικής φάσης του Champions League στο πόλο ανδρών.

Ιδανικό ξεκίνημα στους αγώνες του στον Β' όμιλο της Α' Προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ υδατοσφαίρισης Ανδρών έκανε ο ψυχωμένος Απόλλων Σμύρνης.

Στην πρεμιέρα του ομίλου στην Ποντγκόριτσα, το απόγευμα της Τετάρτης (22/9), η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη πήρε μια τεράστια νίκη στον δρόμο για την πρόκριση, επί της της ρωσικής Σίντεζ Καζάν με 18-15.

Οι πολίστες της "ελαφράς ταξιαρχίας" βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 7-3 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, όμως κατάφεραν στο ημίχρονο να μειώσουν 9-8. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Απόλλων ανέβασε κατά πολύ την απόδοσή του και πήρε το προβάδισμα με 12-11, πριν από την τέταρτη περίοδο. Η Σίντεζ Καζάν δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική στο τέλος του αγώνα και ο Απόλλων πανηγύρισε τη νίκη με το τελικό 18-15. Πρώτοι σκόρερ του αγώνα για την ελληνική ομάδα οι Γούνας και Βίσκοβιτς (από 4 γκολ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΣΙΝΤΕΖ ΚΑΖΑΝ 18-15

Οκτάλεπτα: 3-7 , 5-2 , 4-2 , 6-4.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Γαρδίκας 1, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης-Κορδέρας 3, Κοτσκάρ, Γκουσάροφ 2, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 4, Γούνας 4, Τσολακούδης 1, Σολανάκης 2, Καβουσάνος.

ΣΙΝΤΕΖ ΚΑΖΑΝ: Κοστρόφ, Λαζάρεφ 2, Σούκοφ 1, Οντίντσοφ 3, Πρόνιν, Ντερεβιάνκιν, Μπίτσκοφ 1, Ζινούροφ 2, Βάσιλεφ 1, Ρίζοφ 2, Λιζούνοφ 1, Σέπελεφ 2, Τσίρκοφ.

Επόμενη αγωνιστική

Πέμπτη 23/9

10:00 Όρβοσι – Απόλλων Σμύρνης

17:30 Απόλλων Σμύρνης – Γιαντράν Σπλιτ.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ