Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α1 πόλο γυναικών: Ο Εθνικός με ξέσπασμα στο τέλος επικράτησε 15-9 της ΝΕ Πατρών

Α1 πόλο γυναικών: Ο Εθνικός με ξέσπασμα στο τέλος επικράτησε 15-9 της ΝΕ Πατρών
EUROKINISSI

Ανεβάζοντας στροφές στο φινάλε ο Εθνικός επικράτησε 15-9 της ΝΕ Πατρών σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής και στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Εθνικός NOBEL HELLAS πέρασε με 15-9 από το «Αντώνης Πεπανός» επί της ΝΕ Πατρών.

Οι ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Κυπελλούχος Ευρώπης με ένα ξέσπασμα και επί μέρους 8-2, πήρε την νίκη.

Πέντε τέρματα σημείωσε η Ελένη Ελληνιάδη και τέσσερα η Στεφανία Χαραλαμπίδη.

Ο Εθνικός NOBEL HELLAS με 52 βαθμούς τερμάτισε στην τέταρτη θέση και θα παίξει στα πλέι οφ με αντίπαλο την ΑΕΚ. Η ΝΕ Πατρών ολοκλήρωσε τη χρονιά στην 7η θέση.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ- ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS 9-15

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 3-1, 2-8

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Θανάσης Κοντάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σάντσεζ Λορένα, Κεπενού, Πετάση 1, Κουρέτα 2, Σάπκινα 2, Λυκοθανάση 2, Ζοφώλη 1, Ντάσιου 1, Κοντάκου, Ζαφειράκη, Γκαντή, Μιχαλάτου, Παρασκευοπούλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Αντιγόνη Ρουμπέση): Σωτηρέλη, Ιωάννου, Ι.Χαραλαμπίδη 2, Ελληνιάδη 5, Κοντονή 1, Πάρκες 2, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου 1, Ρακιντζή, Στεφανία Χαραλαμπίδη 4, Ιόλη Μπενέκου, Μπερίκου, Τζόνσον.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ