Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Το Περιστέρι σταμάτησε τη Βουλιαγμένη, νίκη ανάσα για τον Παναθηναϊκό

Α1 πόλο ανδρών: Το Περιστέρι σταμάτησε τη Βουλιαγμένη, νίκη ανάσα για τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Το Περιστέρι επικράτησε 9-8 της Βουλιαγμένης στο Λαιμό στην έκπληξη του Β' ομίλου της Α1 πόλο των ανδρών. Τρίποντα για Πανιώνιο, Υδραϊκό και Παναθηναϊκό.

Τη μεγάλη έκπληξη της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών έκανε ο ΓΣ Περιστερίου, βάζοντας "βόμβα" στον Λαιμό με ένα τεράστιο "διπλό". Η ομάδα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε με 9-8 επί του ΝΟ Βουλιαγμένης, στο ντέρμπι του Β' Ομίλου και του χάλασε το αήττητο.

Το ματς ήταν δυνατό, με όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι και κλειστές άμυνες. Ο ΝΟΒ είχε καταφέρει μέχρι το τέλος του τρίτου οκτάλεπτου να προηγείται με 6-4. Στη συνέχεια, όμως, οι Περιστεριώτες, μπλόκαραν τα ατού της ομάδας του Κόλιανιν και με έναν εκπληκτικό Νίκο Παπασηφάκη -που πέτυχε 4 γκολ, από τα οποία τα τρία τελευταία και φυσικά το νικητήριο (9-8, 1.56 πριν από το φινάλε)-, αλλά και με τον Φίλιππο Καραμπέτσο να κάνει σπουδαίες αποκρούσεις, έκαναν την ανατροπή και πήραν τη μεγάλη νίκη.

Ο Πανιώνιος ξεπέρασε εύκολα και το εμπόδιο του ΝΟ Χίου, τον οποίο νίκησε για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν και συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, με εννέα νίκες σε δέκα αγώνες.

Οι κυανέρυθροι του Κώστα Δήμου επιβλήθηκαν με 13-5 επί της ομάδας της μαστίχας, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, για τη 10η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α' φάσης και κρατούν γερά τη 2η θέση στη βαθμολογίας του συγκεκριμένου Ομίλου (έχουν χάσει μόνο από τον πρωτοπόρο ΝΟΒ).

Το πάλεψε γερά στον Άλιμο, κόντρα στον εδρούχο Υδραϊκό, ο ΝΟ Χανίων και διεκδίκησε στα ίσα, για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ακόμα και το ροζ φύλλοα αγώνα, αλλά στο φινάλε υπέκυψε. Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη πήρε δύσκολα την έβδομη νίκη της στο πρωτάθλημα και ισοβαθμεί πάντα με τον 3ο ΓΣ Περιστερίου (στους 21 βαθμούς) καθώς υπέταξε στο τέλος τους Χανιώτες με 13-11, για την 10η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α1 Ανδρών.

Το ματς ήταν συναρπαστικό, με συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ και τους Υδραίους να παίρνουν τελικά τη νίκη στο φινάλε με πρωταγωνιστή τον Φώσκολο.

Α1 πόλο ανδρών: Το Περιστέρι σταμάτησε τη Βουλιαγμένη, νίκη ανάσα για τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά πολύ καιρό (και ιδιαίτερα μετά την ήττα σοκ στη Χίο την περασμένη αγωνιστική) και επιβλήθηκε άνετα με 12-4 επί του ΟΥΚ Βόλου στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών.

Οι πράσινοι κυριάρχησαν απόλυτα από την αρχή και με πολύ καλή άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση έφτασαν εύκολα στην επικράτηση και αύξαναν τη διαφορά μέχρι το φινάλε.

Ο Παναθηναϊκός, με την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα, ισοβάθμησε στην 5η θέση της βαθμολογίας και στους 9 βαθμούς με τον ΝΟ Χανίων, ενώ ο ΟΥΚ Βόλου παραμένει τελευταίος με 1 β.

Τα στατιστικά των αγώνων

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 8-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 3-1, 2-5.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 3, Τρούλος, Πάπαριτς, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος Α., Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης, Ανδρεάδης, Κασρτινάκης, Βλάσσης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας 1, Φάρμερ 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 1, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 4, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Α.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 13-5

Οκτάλεπτα: 4-0, 3-0, 4-1, 2-4.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Ζουρίδης 1, Μοσχοβέλης, Νταλάπας 1, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης 3, Παπάκος 3, Μοσκόφ 1, Δήμου Τάκης 3, Καπετανάκης, Καζάκος, Κουκουνάς, Μαυράκης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Σ. 1, Γδύσης, Παππάς Κ., Παππάς Α. 1, Χριστοφορίδης 1, Μαρουλάς 1, Κόλλιας, Καλαργυρός 1, Καρακούρος Ιω., Καρακούρος Μ.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 13-11

Οκτάλεπτα: 2-4, 6-3, 2-3, 3-1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης 2, Πρέκας 2, Αλμύρας, Μπλάνης, Γιάνκοβιτς 3, Φώσκολος 4, Άντζιτς 1, Χατζηγούλας, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης, Πολύζος, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης 1, Σπάχιτς 1, Χαριτάκης 1, Τοτ 2, Αποστολάκης, Μπέτο 2, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων 1, Νικολαΐδης 1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 12-4

Οκτάλεπτα: 3-0, 2-2, 3-2, 4-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης 1, Παπαδημητρίου 1, Ξενάκης 3, Κουρλιάφτης 3, Καρακάσης, Ζαχόπουλος, Πανταζόπουλος, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 3, Παπαβασιλείου, Τριχάς, Δευτεράιος 1, Εγνατιάδης.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος, Στεργίου Δ., Ιωαννίδης, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ., Βλιώρας 1, Γλούμης 2, Αράγια, Κουφιδάκης, Βασιλούδης, Νάσιος, Μπομπός 1, Χαλάμ.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο 18/12

  • Πανιώνιος - ΝΟ Χίου
  • ΝΟ Βουλιαγμένης - ΓΣ Περιστερίου
  • Παναθηναϊκός - ΟΥΚ Βόλου
  • Υδραϊκός - ΝΟ Χανίων

Βαθμολογία

  1. ΝΟ Βουλιαγμένης 27
  2. Πανιώνιος 27
  3. ΓΣ Περιστερίου 21
  4. Υδραϊκός 21
  5. ΝΟ Χανίων 9
  6. Παναθηναϊκός 9
  7. ΝΟ Χίου 4
  8. ΟΥΚ Βόλου 1

Επόμενη αγωνιστική (08/01)

  • ΝΟ Χίου - ΝΟ Βουλιαγμένης
  • ΓΣ Περιστερίου - Υδραϊκός
  • ΝΟ Χανιών - ΟΥΚ Βολου
  • Πανιώνιος - Παναθηναϊκός


TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ