ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Α1 πόλο ανδρών: Στους τελικούς ο Ολυμπιακός, 15-10 τον Απόλλωνα Σμύρνης και 2-0 στις νίκες

Α1 πόλο ανδρών: Στους τελικούς ο Ολυμπιακός, 15-10 τον Απόλλωνα Σμύρνης και 2-0 στις νίκες
Φάση από τον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα Σμύρνης EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής με 15-10 και στον δεύτερο αγώνα της σειράς των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος Α1 πόλο Ανδρών με τον Απόλλωνα Σμύρνης και πέρασε στους τελικούς.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής και στον δεύτερο αγώνα της σειράς των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος Α1 πόλο Ανδρών με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Επιβλήθηκε με 15-10 της "ελαφράς ταξιαρχίας" στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης (τυπική έδρα του Απόλλωνα), έκανε το 2-0 στις νίκες (είχε νικήσει και στον πρώτο αγώνα στον Πειραιά με 12-11) και προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Εκεί, θα έχει την ευκαιρία να διατηρήσει τα σκήπτρα του (ο αντίπαλος θα βγει από το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, ΓΣ Περιστερίου – ΝΟ Βουλιαγμένης, που παίζουν απόψε στις 8 μ.μ. τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα και είναι φαβορί ο ΝΟΒ).

Το ματς ήταν και πάλι συναρπαστικό με στιγμές έντασης, ο Απόλλων το πάλεψε γερά, παρότι είχε βρεθεί να χάνει και με 5-1 στο ξεκίνημα, αλλά στο τέλος οι ερυθρόλευκοι του Θοδωρή Βλάχου πήραν αυτό που ήθελαν. Με κορυφαίο και πρώτο σκόρερ και πάλι τον Ντίνο Γενηδουνιά, οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 8-4 στο ημίχρονο.

Οι Απολλωνιστές, με πρωταγωνιστές τους Γούνα και Μοσκόφ (από 3 γκολ) έφτασαν τη διαφορά στο 1 γκολ (10-9), αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός επέβαλε το δικό του ρυθμό και παίρνοντάς το με 5-1, έφτασε στο τελικό 15-10 υπέρ του.

Οκτάλεπτα: 1-5, 3-3, 5-2, 1-5

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος 2, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Κίτσος, Τοράκης, Μοσκόφ 3, Βιτέλλας , Μπόουεν, Γούνας 3, Γωνιωτάκης 1, Σολανάκης 1, Δραγώνας, Φέγγος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 4, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Δερβίσης 1, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Καπότσης 2, Χρυσοσπάθης 2, Ίρβινγκ 3, Γαλανόπουλος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ