Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Πρώτη νίκη για τον Παναθηναϊκό, 11-7 τη Χίο για τον Β' όμιλο

Ο Στάθης Χατζηστεφάνου στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Χίος
Ο Στάθης Χατζηστεφάνου στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Χίος EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του ματς για τον Β΄ όμιλο της Α1 Εθνικής στο πόλο ανδρών επικράτησε 11-7 της Χίου.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Α1 πόλο των ανδρών με νίκη. Οι πράσινοι επιβλήθηκαν 11-7 της Χίου στην πρώτη τους αναμέτρηση για φέτος, αφού ο αγώνας τους κόντρα στον Υδραϊκό στην πρεμιέρα αναβλήθηκε.

Το «τριφύλλι» προηγήθηκε με 5-2 στο ημίχρονο, αλλά οι Χιώτες κατάφεραν να ανακάμψουν προς στιγμήν και ισοφάρισαν σε 5-5 στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου. Στη συνέχεια, όμως, ο Παναθηναϊκός με βασικό όπλο την άμυνα και επιθετικές λύσεις σε κρίσιμα σημεία έφτασε στην τελική επικράτηση με 11-7.

Για τον Παναθηναϊκό πρώτος σκόρερ ήταν ο Ξενάκης με τρία τέρματα, ενώ από δύο είχαν οι Κουρλιάφτης, Χατζηστεφάνου και Βέκκος. Στην αντίπερα όχθη ο Μαξίμοβιτς είχε τρία γκολ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 11-7

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-0, 3-4, 3-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Παπαδημητρίου 1, Ξενάκης 3, Κουρλιάφτης 2, Καρακάσης, Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου 2, Βέκκος 2, Παπαβασιλείου, Τριχάς, Σιαμάς Χρ., Εγνατιάδης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ., Μαξίμοβιτς 3, Γδύσης, Παππάς Κ. 1, Παππάς Αλ., Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης 1, Μαρουλάς, Κόλλιας, Καλαργυρός 1, Γαβαλάς Ι. 1, Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ., Αμπάζης.

Ο Πανιώνιος υπέταξε τον ελλιπή ΓΣ Περιστερίου

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο Πανιώνιος και μάλιστα πολύ σημαντική. Οι κυανέρυθροι του Κώστα Δήμου υπέταξαν τον ΓΣ Περιστερίου και επιβλήθηκαν με 9-6 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α' φάσης, το βράδυ του Σαββάτου (9/10) στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Το Περιστέρι του Κώστα Λούδη αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις, καθώς ήταν εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Καραμπέτσος, ο Αγκόρτσας και ο Ούγγρος Φάρκας. Ο Πανιώνιος, με καλή άμυνα και ηγέτη και σκόρερ τον Μοσκόφ (4 γκολ), έφτασε στη δίκαιη επικράτηση.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «στο 0.06 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου ο Νίκος Κοπελιάδης του Πανιωνίου είδε κόκκινη κάρτα για βιαιοπραγία (γροθιά στο πρόσωπο αντιπάλου)» και το Περιστέρι κέρδισε πέναλτι και 4 λεπτά με παίκτη παραπάνω με το σκορ στο 7-5, ο Γερακούδης ευστόχησε και μείωσε 7-6, αλλά αυτή η εξέλιξη δεν μπόρεσε να αλλάξει τη ροή των πραγμάτων.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9-6

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 1-2, 2-2, 2-0.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Μπραϊμης 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος 2, Μοσκόφ 4, Δήμου Δ. 1, Καπετανάκης, Καζάκος, Κουκουνάς, Μοσχοβέλης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Παπανικολάου, Μύριλος, Φάρμερ, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος 2, Καρούντζος 2, Μαστρογιαννάκος, Παπασηφάκης, Τοράκης, Λαδάς, Δαμίγος, Κυριαζής, Χωματάς.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα

Σάββατο 09/10

  • Παναθηναϊκός - ΝΟ Χίου 11-7
  • Πανιώνιος - ΓΣ Περιστερίου 9-6

Τετάρτη 13/10

  • 14.30 Βουλιαγμένη - ΝΟ Χανίων

* Το παιχνίδι ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ αναβάλλεται σε εφαρμογή του πρωτοκόλλου για covid-19.

Βαθμολογία

  1. Πανιώνιος 6
  2. ΝΟ Βουλιαγμένης 3
  3. ΓΣ Περιστερίου 3
  4. Παναθηναϊκός 3
  5. ΝΟ Χανίων 0
  6. ΝΟ Χίου 0
  7. ΟΥΚ Βόλου 0
  8. Υδραϊκός 0

Επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 16/10

  • 15:30 ΝΟ Χίου - Πανιώνιος
  • 16:00 ΝΟ Χανίων - Υδραϊκός
  • 18:00 ΓΣ Περιστερίου - ΝΟ Βουλιαγμένης
  • 18:00 ΟΥΚ Βόλου - Παναθηναϊκος


TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ