Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

A1 πόλο ανδρών: Ο Πανιώνιος έκανε το 1-1 στη σειρά με τη Βουλιαγμένη, υποβιβάστηκε ο Άρης

A1 πόλο ανδρών: Ο Πανιώνιος έκανε το 1-1 στη σειρά με τη Βουλιαγμένη, υποβιβάστηκε ο Άρης
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος επικράτησε 8-7 της Βουλιαγμένης και έκανε το 1-1 στην ημιτελική σειρά. Παρέμεινε στην Α1 το Παλαιό Φάληρο, υποβιβάστηκε ο Άρης.

Μαχητικός ο Πανιώνιος, δεν τα παράτησε λεπτό στη Νέα Σμύρνη και κατάφερε να επικρατήσει του ΝΟ Βουλιαγμένης με 8-7 στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 ανδρών και ισοφάρισε την σειρά σε 1-1, με το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (18/5, 18:00) στον Λαιμό να κρίνει την ομάδα που θα προκριθεί στον τελικό.

Οι παίκτες του Κώστα Δήμου βρέθηκαν πίσω με 4-3 στην αρχή, ανάκτησαν το προβάδισμα και από το 5-4 και μετά βρίσκονταν συνεχώς μπροστά, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή της ημέρας τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Καλαϊτζή, ο οποίος σημείωσε τέσσερα γκολ. Οι «κυανέρυθροι» είχαν εξαιρετική λειτουργία στον παραπάνω, όπου πέτυχαν τα περισσότερα, αν όχι όλα τα γκολ τους, ενώ και ο Κώστας Λυμαράκης ήταν «βράχος» στο τέρμα και οργάνωνε μία τρομερή άμυνα. Ο ΝΟΒ από την άλλη, στερήθηκε τον τραυματία από τον πρώτο αγώνα Στάθη Καλογερόπουλο.

Το 8-6 έγινε από τον Τάκη Δήμου. Ο Λυμαράκης έκανε μία καθοριστική επέμβαση σε σουτ του Καπότση στον παραπάνω του ΝΟΒ, που κράτησε τη διαφορά στα δύο γκολ. Στο τελευταίο λεπτό, η Βουλιαγμένη κέρδισε άλλη μία αποβολή και ο Κόλιανιν κάλεσε το δεύτερο τάιμ άουτ, με τον Καπότση να μειώνει στο 8-7 στο πιο κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης. Στην τελευταία επίθεση των «μπέμπηδων», ο χρόνος επίθεσης έληξε και η νίκη ήρθε για τον Πανιώνιο. Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου είχαν κατακλύσει το κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-7

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 3-1, 2-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Σπούνερ 1, Μπραΐμης, Μαυράκης, Καλαϊτζής 4, Μουρατίδης, Παπάκος, Μοσκόφ 2, Δήμου Τάκης 1, Καπετανάκης, Καζάκος, Ζουρίδης, Κουκουνάς.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Πάπαριτς, Λόζινα, Κωνσταντόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καπότσης 3, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Σαπουνάκης.

Παρέμεινε στην Α1 το Παλαιό Φάληρο, υποβιβάστηκε ο Άρης

Το Παλαιό Φάληρο παρέμεινε στη μεγάλη κατηγορία της υδατοσφαίρισης (Α1 Ανδρών), ενώ ο Άρης Θεσσσαλονίκης υποβιβάστηκε και πάλι στην Α2, μετά από ένα χρόνο. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη νίκησε αυτή του Μανώλη Γούναρη και στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά με 11-8, έκανε το 2-0 στη σειρά των μεταξύ τους αγώνων για τα πλέι άουτ και τις θέσεις 13η-16η και εξασφάλισε την παραμονή, στέλνοντας τους Θεσσαλινικείς στη δεύτερη κατηγορία.

Ο Άρης προηγήθηκε με 5-2, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι, με ένα σερί 8-1, ανέτρεψαν τα πάντα, έφτασαν να προηγούνται και με 10-6 και να παίρνουν τη νίκη με το τελικό 11-8.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Με τη λήξη του παιχνιδιού, ο Νο 9 του ΑΟΠ Φαλήρου Χαλυβόπουλος Ιπ. έριξε γροθιά (μπουνιά) στον αντίπαλό του Νο 7 του ΑΣ Άρη Νάνο Χαρ. κι εκείνος ανταπέδωσε με μπουνιά. Στη συνέχεια συμπαίκτες τους των δύο ομάδων προσπάθησαν και χώρισαν τους διαπληχθέντες. Και στους δύο παίκτες δόθηκε κόκκινη κάρτα».

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 8-11

Οκτάλεπτα: 5-2, 1-7, 0-1, 2-1.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Γιώρτσιος, Βικάτος 1, Ζαρκαντζάς, Αλιαπούλιος 1, Νάνος 1, Ζίτνικ 2, Παυλίδης 1, Παπαμανωλιουδάκης 1, Σολογάνης 1, Κοστιουτσένκοφ, Σαλαμάνης, Χατζίδης, Ζιούτας.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης 2, Σέιν, Καλής, Κλήμος 1, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ., Ντε Φρέιτας 3, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Λιαπάκης 2, Τσαχιλίδης 2, Τσαγκάρης, Μητράκης, Κοντονής, Χέλμης.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ