Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Ο Εθνικός πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σεφτέ και η Γλυφάδα στον Α' όμιλο

Α1 πόλο ανδρών: Ο Εθνικός πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σεφτέ και η Γλυφάδα στον Α' όμιλο
INTIME SPORTS

Ο Εθνικός πήρε μεγάλη νίκη 9-8 κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ η Γλυφάδα επικράτησε 15-8 του Άρη στη Θεσσαλονίκη για τον Α' όμιλο της Α1 πόλο των ανδρών.

Μεγάλο ματς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του πόλο ανάμεσα στον Εθνικό και τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της Α1 των ανδρών.

Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια της και ουσιαστικά κρίθηκε τέσσερα λεπτά πριν το τέλος. Ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με τον Μικάρποβιτς για να απαντήσει ο Κόχειλας. Ο Τεσάνοβιτς έδωσε το προβάδισμα στον Εθνικό, όμως ο Κούπμαν έφερε εκ νέου το σκορ στα ίσα στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Ο Κεχαλάρης έκανε το 2-3 για τον ΠΑΟΚ, όμως ο Εθνικός έτρεξε επί μέρους 3-0 για να προηγηθεί με 5-3 τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου. Οι παίκτες του Χατζηθεοδώρου κατάφεραν να μειώσουν με τον Κούπμαν να διαμορφώνει το 5-4.

Η τρίτη περίοδος είχε μόλις τρία τέρματα. Ο Κεχαλάρης έφερε το ματς στα ίσα, ο Τεσάνοβιτς έδωσε προβάδισμα στον Εθνικό και ο Μικάρποβιτς διαμόρφωσε το 6-6 με το οποίο οι δύο ομάδες μπήκαν στην τελευταία περίοδο.

Στην τέταρτη περίοδο ο Κούπμαν έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ο Δερμιτζάκης απάντησε για το 7-7 με τον Κεχαλάρη να κάνει το 7-8 για τον Δικέφαλο περίπου 5.35 πριν το τέλος.

Ουσιαστικά στο επόμενο λεπτό κρίθηκαν όλα στην αναμέτρηση. Ο Παπαδόγκωνας έκανε το 8-8 για τον Αυτοκράτορα και στην επόμενη φάση οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού έκλεψαν και στην κόντρα ο Βιτέλλας διαμόρφωσε το τελικό 9-8.

Εθνικός - ΠΑΟΚ 9-8

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 1-2, 3-2

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 3, Βαλλιανάτος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 2, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας 1, Δερμιτζάκης 1, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος, Γαρδέρης, Δροσόπουλος, Κόχειλας 1, Ζωγράφος

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μήλας, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης 3, Μικάρποβιτς 2, Κεφαλάς, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π., Κούπμαν 3, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Ιωσήφ, Τόττης

Ο Μιγιούσκοβιτς με το σκουφάκι του ΑΝΟ Γλυφάδας
Ο Μιγιούσκοβιτς με το σκουφάκι του ΑΝΟ Γλυφάδας INTIME SPORTS

Πρώτη νίκη για τη Γλυφάδα

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας «άλωσε» το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη επιβλήθηκε με 15-8 επί του Άρη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου της Α' φάσης.

Οι Γλυφαδιώτες επέβαλαν τον ρυθμό τους από το δεύτερο οκτάλεπτο και έφτασαν άνετα στη νίκη. Ο Άρης δεν έχει ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα.

Άρης - Γλυφάδα 8-15

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-5, 3-2, 2-7.

Άρης (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Ζιούτας, Βικάτος, Γιώρτσιος, Αλιαπούλιος, Νάνος 1, Ζίτνικ 1, Παυλίδης 4, Παπαμανωλιουδάκης 1, Σολογάνης 1, Κοστιουντσέκοβ, Σαλαμάνης, Κουνέλης, Καλαράς.

Γλυφάδα (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Τζελάτης 1, Μαυρωτάς Λ., Πούρος, Χατζηκυριακάκης 3, Δουρίδας 1, Γιαννόπουλος 3, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Φωτόπουλος 3, Μπελέσης, Μιγιούσκοβιτς 3, Ηλιόπουλος.


Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Άρης - Γλυφάδα 8-15

Εθνικός - ΠΑΟΚ 9-8

17.00 ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης

18.30 Παλαιό Φάληρο - Ολυμπιακός

Βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 9
  2. ΑΕΚ 9
  3. Απόλλων Σμύρνης 6
  4. Εθνικός 9
  5. Παλαιό Φάληρο 3
  6. ΠΑΟΚ 3
  7. Γλυφάδα 3
  8. Άρης 0

Επόμενη αγωνιστική 06/11

  • 15:00 ΠΑΟΚ- Παλαιό Φάληρο
  • 16:00 Ολυμπιακός - Άρης
  • 16:00 Απόλλων Σμύρνης - Εθνικός
  • 17:00 Γλυφάδα - ΑΕΚ


TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ