Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Μόνη πρώτη η Βουλιαγμένη, συνέχισαν με νίκες Περιστέρι και Υδραϊκός

Οι παίκτες της ομάδας πόλο ανδρών της Βουλιαγμένης δέχονται οδηγίες από τον Κόλιανιν
Οι παίκτες της ομάδας πόλο ανδρών της Βουλιαγμένης δέχονται οδηγίες από τον Κόλιανιν INTIME SPORTS

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής του Β' ομίλου της Α1 Εθνικής πόλο των ανδρών κόντρα στον Πανιώνιο με 14-7 και έμεινε μόνος πρώτος.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης νίκησε άνετα τον Πανιώνιο με 14-7 στο ντέρμπι κορυφής της 5ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α' φάσης πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, μέσα στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της κορυφής στον συγκεκριμένο Όμιλο.

Οι σύγχρονοι "μπέμπηδες" του Χρβόγε Κόλιανιν ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με πολύ καλή άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση.

Ο Υδραϊκός έκανε άνετα το "διπλό" στο νησί της μαστίχας. Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη πέρασε νικηφόρα και από το Ιωνικό κολυμβητήριο, όπου επιβλήθηκε επί του τοπικού ΝΟ Χίου με 9-4, για την 5η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α' φάσης του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών και ισοβάθμησε στη δεύτερη θέση -της βαθμολογίας του συγκεκριμένου Ομίλου- με τον Πανιώνιο (4 νίκες σε 5 αγώνες και 12 βαθμοί). Οι Χιώτες δεν έχουν πάρει ακόμα βαθμό.

Με βασικό όπλο την άμυνα, τον διεθνή τερματοφύλακά του Κώστα Γαλανίδη σε πολύ καλή μέρα και με επιθετικές λύσεις σε κρίσιμα σημεία, ο Υδραϊκός επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό του, προηγήθηκε και με 8-2 στο τρίτο οκτάλεπτο, ενώ χαλάρωσε στο φινάλε και ήρθε το τελικό 9-4.

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο ΝΟ Χανίων και μάλιστα συνεχόμενη. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα επιβλήθηκε επί του Παναθηναϊκού με 10-7, το μεσημέρι του Σαββάτου (6/11) στο κολυμβητήριο Χανίων, για την 5η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Με βασικό όπλο την άμυνα, με επιθετικές λύσεις κυρίως από περιφέρεια, κόντρα και παραπάνω και με κορυφαίους σκόρερ τους Χαριτάκη και Μπέτο (από 3 γκολ), ο ΝΟ Χανίων επέβαλε τον ρυθμό του, πήρε προβάδισμα από νωρίς κι έφτασε να προηγείται ακόμα και με 10-5 στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου. Με τους πράσινους να μειώνουν στο φινάλε στο τελικό 10-7.

Με το εντυπωσιακό 21-7, ο ΓΣ Περιστερίου επιβλήθηκε επί του ΟΥΚ Βόλου για την 5η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, στο κολυμβητήριο της Χωράφας και έφτασε τους 9 βαθμούς, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι Βολιώτες παραμένουν τελευταίοι, μαζί με τον ΝΟ Χίου, χωρίς βαθμό.

Τα στατιστικά των αγώνων

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 7-14

Οκτάλεπτα: 1-4, 1-3, 3-3, 2-4.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Μπραΐμης 2, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος, Μοσκόφ 1, Δήμου Δ. 3, Καπετανάκης, Καζάκος, Κουκουνάς, Μαυράκης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 3, Τρούλος, Πάπαριτς 1, Λόζινα 1, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος 3, Καπότσης, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης 1, Ανδρεάδης, Καστρινάκης Ν., Καστρινάκης Αθ.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 21-7

Οκτάλεπτα: 4-2, 7-2, 5-1, 5-2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Δαμίγος, Παπανικολάου, Φάρκας 2, Φάρμερ 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 3, Καρούντζος 5, Αγκόρτσας 2, Παπασηφάκης 5, Τοράκης 2, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Α.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης 2, Γκανάτσιος, Στεργίου Δ., Ιωαννίδης, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ., Βλιώρας 1, Βασιλούδης, Αράγια 4, Μαρινάγης, Κουφιδάκης, Νάσιος, Μπομπός, Χάλαμ.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 10-7

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-1, 2-2, 2-2.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης, Πολύζος, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 3, Τοτ 1, Αποστολάκης, Μπέτο 3, Μαζοκοπάκης, Κουμής, Κανδανολέων 1, Σπάχιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Παπαδημητρίου, Ξενάκης 2, Κουρλιάφτης 2, Καρακάσης, Σιαμάς, Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 2, Παπαβασιλείου, Τριχάς, Δευτεραίος, Εγνατιάδης.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

  • ΝΟ Χανίων - Παναθηναϊκός 10-7
  • Γ.Σ. Περιστερίου - ΟΥΚ Βόλου 21-7
  • ΝΟ Χίου - Υδραϊκός
  • Πανιώνιος - ΝΟ Βουλιαγμένης 7-14

Βαθμολογία

  1. Βουλιαγμένη 15
  2. Πανιώνιος 12
  3. Υδραϊκός 12
  4. Περιστερίου 9
  5. ΝΟ Χανίων 6
  6. Παναθηναϊκός 6
  7. ΟΥΚ Βόλου 0
  8. ΝΟ Χίου 0

Επόμενη αγωνιστική 13/11

  • 14:00 ΟΥΚ Βόλου - ΝΟ Χίου
  • 16:00 ΝΟ Χανίων - ΓΣ Περιστερίου
  • 16:00 Παναθηναϊκός - ΝΟ Βουλιαγμένης
  • 18:00 Υδραϊκός - Πανιώνιος


TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ