Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Μεγάλη νίκη για τον Εθνικό, επικράτησε 13-11 του ΓΣ Περιστερίου

Α1 πόλο ανδρών: Μεγάλη νίκη για τον Εθνικό, επικράτησε 13-11 του ΓΣ Περιστερίου
INTIME SPORTS

Ο Εθνικός επικράτησε 13-11 του ΓΣ Περιστερίου στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο των ανδρών.

Ο Εθνικός Πειραιά πέτυχε την πρώτη του νίκη στη Β' φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής και στο πλαίσιο του G2, η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού επιβλήθηκε με 13-11 επί του ΓΣ Περιστερίου, την Παρασκευή (25/2) το βράδυ στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά. Επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες και μπαίνει στο κυνήγι της κορυφής στο συγκεκριμένο γκρουπ (28 β.).

Αντίθετα για τον ΓΣ Περιστερίου είναι η δεύτερη συνεχόμενη ήτα στη Β' φάση και κινδυνεύει πλέον να χάσει την πρωτιά στη βαθμολογία.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά από το τρίτο οκτάλεπτο ο Εθνικός βελτίωσε την άμυνά του εξουδετερώνοντας τα ατού της ομάδα του Λούδη και με επιθετικές λύσεις σε κρίσιμα σημεία και με αιχμή του δόρατος τον νεοαποκτηθέντα Σάβελιτς (που πέτυχε 6 γκολ) έχτισε μια διαφορά ακόμα και με τρία γκολ και τελικά έφτασε στην επικράτηση με 13-11.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 13-11

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 5-3, 2-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος 2, Τεσάνοβιτς 3, Βαλλιανάτος 2, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας, Δερμιτζάκης, Μπεριστιάνος, Γκάτσος, Σάβελιτς 6, Δροσόπουλος, Ζωγράφος, Καραμπάζης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Φάρκας 1, Φάρμερ 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 3, Αγκόρτσας 1, Παπασηφάκης 2, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ