Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Μεγάλες νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κόντρα σε Εθνικό και Άρη για τον Α' όμιλο

Α1 πόλο ανδρών: Μεγάλες νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κόντρα σε Εθνικό και Άρη για τον Α' όμιλο
INTIME SPORTS

Μεγάλα ματς είχαμε για τον Α όμιλο της Α1 Εθνική κατηγορίας πόλο των ανδρών με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να επικρατούν κόντρα σε Εθνικό και Άρη αντίστοιχα. Σημαντική νίκη για το Παλαιό Φάληρο 11-10 τη Γλυφάδα.

Μία πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 9-8 του Εθνικού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Α1 Εθνικής κατηγορίας πόλο των ανδρών.

Η Ένωση, μετά από ένα σπουδαίο ντέρμπι έφτασαν στο τρίποντο. Ο αγώνας ήταν γκραν γκινιόλ, καθώς ο Εθνικός είχε το προβάδισμα για δύο οκτάλεπτα, με την ΑΕΚ να απαντά στο β’ ημίχρονο και να κατακτά τη νίκη.

Στην πρώτη περίοδο, οι Πειραιώτες μπήκαν πιο δυνατά και εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη του «Δικεφάλου» στην επίθεση, φτάνοντας στο 0-2. Ο Βούκτσεβιτς μείωσε, προσωρινά, με τον Κόχειλα να δείνει εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στον Εθνικό. Ο Βούκτσεβιτς με το δεύτερο τέρμα του κατάφερε να μειώσει σε 3-2 σχεδόν με τη λήξη της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο κυριάρχησαν οι άμυνες με το σκορ να μην αλλάζει για επτά λεπτά! Ο Κριγέστορατς έφερε το ματς στα ίσα 22'', όμως ξανά ο Κόχειλας σκόραρε για το 3-4.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και για το υπόλοιπο του ματς με τον Καζάζη και τον Φλέγκα να είναι οι πρωταγωνιστές της ΑΕΚ. Ο πρώτος πέτυχε τέσσερα από τα έξι γκολ που πέτυχε η ομάδα του μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, ενώ ο δεύτερος κατέβασε ρολά επιβεβαιώνοντας την μεγάλη του κλάση.

ΑΕΚ – Εθνικός ΟΦΠΦ 9-8

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-1, 4-0, 2-4

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 4, Παπούκας, Κριγιέστορακ 1, Βούκσεβιτς 2, Δίπλαρος, Τσιστράκης, Τσαταλιός 2, Παπάκος, Μαυρωτάς, Ηλιόπουλος, Μανιουδάκης, Κατσινούλας, Σταμέλος

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 2, Βαλλιανάτος, Θεοδόσης, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Δερμιτζάκης 1, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος 1, Γαρδέρης, Δροσόπουλος, Κόχειλας 3, Καραμπάτης

Α1 πόλο ανδρών: Μεγάλες νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κόντρα σε Εθνικό και Άρη για τον Α' όμιλο
INTIME SPORTS

Πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο (9/10) το 36ο Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Την πρώτη του νίκη στο 36ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε με 11-8 επί του συμπολίτη του νεοφώτιστου στην κατηγορία Άρη Θεσσαλονίκης, στο σαλονικιώτικο ντέρμπι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου της Α' φάσης της διοργάνωσης.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά από το τρίτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε, πήρε ένα προβάδισμα, έφτασε να προηγείται και με 11-6, με κορυφαίους σκόρερ τους Κεχαλάρη και Μικάρπβιτς και ο Άρης μείωσε στο τελικό 11-8.

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΠΑΟΚ 8-11

Οκτάλεπτα: 1-2, 4-3, 0-3, 3-3.

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Ζιούτας, Βικάτος 2, Γιώρτσιος 1, Αλιαπούλιος, Μάνος, Ζίτνικ 3, Παυλίδης, Παπαμανωλιουδάκης 1, Σολογάνης 1, Κοστιουντσέκοβ, Σαλαμάνης, Κουνέλας, Πασματζής.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αλειφτήρας, Σαρησάββας, Μηλάς 1, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης 4, Μικάρποβιτς 3, Σγουρίδης 1, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν, Κουγιούνης, Πάτσικας, Ιωσήφ, Τόττης.

Μεγάλη νίκη για το Παλαιό Φάληρο

Το Παλαιό Φάληρο πήρε την πρώτη του νίκη στο 36ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Οι Φαληριώτες επιβλήθηκαν με 11-10 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας, για τη 2η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α' φάσης, το Σάββατο το βράδυ στο «Ρέστειο» κολυμβητήριο.

Η ομάδα του Κραβαρίτη είχε το προβάδισμα από το ξεκίνημα, προηγήθηκε με 6-3 και 9-5, αλλά στο φινάλε οι Γλυφαδιώτες μείωσαν στο ένα γκολ, μετέτρεψαν το ματς σε ντέρμπι, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-10

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 4-5, 1-2.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης 1, Σέιν 2, Καλής, Κλήμος, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ. 1, Ντε Φρέιτας 3, Χαλυβόπουλος 1, Λιαπάκης 1, Τσαχιλίδης 1, Τσαγκάρης 1, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Τζελάτης, Μαυρωτάς Λ., Πούρος, Χατζηκυριακάκης 2, Δουρίδας, Γιαννόπουλος 3, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Φωτόπουλος 1, Φωτεινάκης, Μιγιούσκοβιτς 3, Ηλιόπουλος, Μπελέσης, Γαλάνης.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 09/10

  • Άρης - ΠΑΟΚ 8-11
  • ΑΕΚ – Εθνικός Πειραιά 9-8
  • Παλαιό Φάληρο - Γλυφάδα 11-10

Πέμπτη 14/10

  • 19.30 Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης

Βαθμολογία

  1. ΑΕΚ 6
  2. Ολυμπιακός 3
  3. Εθνικός 3
  4. Απόλλων Σμύρνης 3
  5. ΠΑΟΚ 3
  6. Παλαιό Φάληρο 3
  7. ΑΝΟ Γλυφάδας 0
  8. Άρης 0

Επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 16/10

  • 15:00 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
  • 16:00 Απόλλων Σμύρνης - Άρης
  • 16:00 Εθνικός - Παλαιό Φάληρο
  • 17.00 ΑΝΟ Γλυφάδας - Ολυμπιακός
TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ