Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Εύκολο απόγευμα για τον Ολυμπιακό, δύσκολη νίκη για τον Απόλλωνα κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος με το σκουφάκι του Ολυμπιακού
Ο Χριστόδουλος Κολόμβος με το σκουφάκι του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 16-4 του Παλαιού Φαλήρου, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε δύσκολα 9-6 της ΑΕΚ για την Α1 πόλο των ανδρών.

Τρεις μέρες πριν από τη φετινή ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (Τρίτη 26/10, στις 19.15, στον Πειραιά κόντρα στη Δυναμό Τιφλίδας), ο Ολυμπιακός πέτυχε άνετα την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, σε ισάριθμους αγώνες.

Η ομάδα του Βλάχου επιβλήθηκε με 16-4 επί του Παλαιού Φαλήρου, μέσα στο «Ρέστειο» κολυμβητήριο, διατήρησε το απόλυτο και είναι πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του Α' Ομίλου της Α' φάσης του πρωταθλήματος.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-16

Οκτάλεπτα: 1-5, 1-3, 0-4, 2-4.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης 1, Σέιν 1, Καλής, Κλήμος, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ., Ντε Φρέιτας Γκ., Χαλυβόπουλος Ιορ., Λιαπάκης 2, Τσαχιλίδης, Τσαγκάρης, Μητράκης, Κοντονής, Χέλμης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός 1, Ράντοβιτς 2, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 3, Χρυσοσπάθης, Φιίποβιτς 1, Σύρμας, Γκίλλας 1, Μαθιόπουλος.

Δύσκολο διπλό για τον Απόλλωνα

Συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς έγινε στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου της Α' φάσης της Α1 Ανδρών, ανάμεσα στην τυπικά εδρούχο ΑΕΚ και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τελικά η φιλοξενούμενη «ελαφρά ταξιαρχία» επικράτησε δύσκολα, στο τέλος του αγώνα, με 9-6 και έφτασε τις τρεις νίκες πρωτάθλημα. Για την Ένωση ήταν η πρώτη ήττα στον φετινό «μαραθώνιο», μετά από τρεις συνεχόμενες επιτυχίες.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι με συνενείς ανατροπές. Ο Απόλλων, αν και βρέθηκε να χάνει 4-3 στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου, κατάφερε να μπλοκάρει στη συνέχεια με καλή άμυνα τα ατού της ΑΕΚ, βρήκε λύσεις σε παίκτη παραπάνω και περιφέρεια και κατάφερε να περάσει μπροστά και να χτίσει τη διαφορά υπέρ του για το τελικό 9-6. Με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία αποβλήθηκαν ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Μάζης και ο τιμ μάνατζερ Κωνσταντίνος Δάνδολος.

ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 6-9

Οκτάλεπτα: 2-1, 0-2, 2-2, 2-4.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας 1, Κριγιέστορακ 2, Βούκσεβιτς, Δίπλαρος 1, Τσιστράκης, Τσαταλιός 1, Παπάκος, Μαυρωτάς Άρ., Ηλιόπουλος, Μανιουδάκης, Κατσινούλας, Σταμέλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης); Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας , Μόκκας 1, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροβ, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς 1, Γούνας 2, Τσολακούδης 1, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Τουρκομένης, Κότσκαρ.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

  • Άρης - Γλυφάδα 8-15
  • Εθνικός - ΠΑΟΚ 9-8
  • ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 6-9
  • Παλαιό Φάληρο - Ολυμπιακός 4-16

Βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 12
  2. Απόλλων Σμύρνης 9
  3. ΑΕΚ 9
  4. Εθνικός 9
  5. Παλαιό Φάληρο 3
  6. ΠΑΟΚ 3
  7. Γλυφάδα 3
  8. Άρης 0

Επόμενη αγωνιστική 06/11

  • 15:00 ΠΑΟΚ- Παλαιό Φάληρο
  • 16:00 Ολυμπιακός - Άρης
  • 16:00 Απόλλων Σμύρνης - Εθνικός
  • 17:00 Γλυφάδα - ΑΕΚ




TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ