Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Εύκολες νίκες για ΑΕΚ και Περιστέρι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι σε Παλαιό Φάληρο και Χίο

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Παλαιό Φάληρο για την Α1 Πόλο Ανδρών
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Παλαιό Φάληρο για την Α1 Πόλο Ανδρών INTIME

Η ΑΕΚ επικράτησε με το εμφατικό 16-8 επί του Παλαιού Φαλήρου στη Γλυφάδα στην πρεμιέρα της Α1 πόλο ανδρών. Νίκη και για το Περιστέρι κόντρα στον ΝΟ Χίο με 14-7.

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις του στην Α1 πόλο ανδρών ΑΕΚ και Περιστέρι, με αμφότερες να επικρατούν εύκολα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί του Παλαιού Φαλήρου και του ΝΟ Χίου αντίστοιχα.

Οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν μία εμφατική νίκη, καθώς επικράτησαν στη Γλυφάδα με 16-8 του Παλαιού Φαλήρου. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη έχτισε τη μεγάλη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, την οποία και διατήρησε μέχρι το φινάλε του ματς, με κορυφαίους σκόρερ τους Κριγιέστορακ και Τσαταλιό (από 4 γκολ).

ΑΕΚ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 16-8

Οκτάλεπτα: 4-1, 7-3, 2-3, 3-1.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας 2, Κριγιέστορακ 4, Βούκσεβιτς, Δίπλαρος 1, Τσιστράκης 3, Τσαταλιός 4, Παπάκος, Μαυρωτάς, Ηλιόπουλος 1, Μανιουδάκης, Κατσινούλας, Σταμέλος.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης 1, Σείν, Καλής, Κλήμος 2, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος 2, Ντε Φρέιτας 1, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 1, Τσαχιλίδης 1, Τσαγκάρης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

Την ίδια στιγμή, και το Περιστέρι δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του ΝΟ Χίου και σημείωσε μία εύκολη νίκη με 14-7, υπερασπίζοντας έτσι, την έδρα του.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων κυριάρχησε από την έναρξη του ματς, με τον Νικόλα Παπασηφάκη, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του να είναι ο πρώτος σκόρερ και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, έχοντας απολογισμό έξι τέρματα.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΝΟ ΧΙΟΥ 14-7

Οκτάλεπτα: 4-3, 4-2, 3-1, 3-1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Παπανικολάου 1, Μυρίλος, Φάρμερ 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος 1, Καρούντζος 1, Αγκόρτσας 2, Παπασηφάκης 6, Τοράκης, Λαδάς, Δαμίγος, Μαστογιαννάκος, Κυριαζής.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης, Μαξίμοβιτς 1, Γδύσης, Παππάς Κ., Παππάς Α., Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης 1, Μαρουλάς 1, Κόλλιας, Καλαργυρός 1, Γαβαλάς 2, Καρακούρος, Αμπαζής 1.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ