Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Εκπληκτικός ο Πανιώνιος νίκησε τη Βουλιαγμένη, τρίποντα για Γλυφάδα και Υδραϊκό

Α1 πόλο ανδρών: Εκπληκτικός ο Πανιώνιος νίκησε τη Βουλιαγμένη, τρίποντα για Γλυφάδα και Υδραϊκό
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος ήταν ξανά εξαιρετικός και επικράτησε 12-8 απέναντι στη Βουλιαγμένη. Γλυφάδα και Υδραϊκός επικράτησαν κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Μεγάλες δόξες του παρελθόντος θυμίζει πλέον η ομάδα πόλο Ανδρών του Πανιωνίου. Οι κυανέρυθροι του Κώστα Δήμου, με μια εκπληκτική εμφάνιση στην έδρα τους, επιβλήθηκαν με 12-8 επί του ΝΟ Βουλιαγμένης σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του G1 της Β' φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.

Το βράδυ του Σαββάτου (26/2), στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, ο "ιστορικός" είχε την απόλυτη κυριαρχία στην επίθεση και παίζοντας άμυνα για σεμινάριο, δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, εκτός από το αρχικό 0-1, στον ΝΟΒ να περάσει μπροστά η έστω να ισοφαρίσει. Οι Νεοσμυρνιώτες έφτασαν να προηγούνται μέχρι και 10-5 και αργότερα 12-7, έχοντας κορυφαίο τον Τάκη Δήμου, που πέτυχε και τρία γκολ.

Ο Πανιώνιος ανέβηκε στους 39 βαθμούς και ισοβάθμισε στη 2η θέση του πρώτου γκρουπ της Β' φάσης με τον ΝΟΒ και δείχνει αποφασισμένος να πάει πολύ ψηλά στο φετινό πρωτάθλημα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 12-8

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-3, 4-2, 1-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Ζουρίδης 1, Σπούνερ 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος 2, Μοσκόφ 3, Δήμου 3, Καπετανάκης, Καζάκος, Κουκουνάς, Μαυράκης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος, Πάπαριτς 1, Λόζινα 1, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος 1, Καπότσης 2, Κουρούβανης, Σκουμπάκης, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Κωνσταντόπουλος.

Α1 πόλο ανδρών: Εκπληκτικός ο Πανιώνιος νίκησε τη Βουλιαγμένη, τρίποντα για Γλυφάδα και Υδραϊκό
INTIME SPORTS

Ακόμα μία νίκη για τον Υδραϊκό

Ο Υδραϊκός έχει πάρει φόρα και συνεχίζει πλέον μια εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, που ξεκίνησε στις τελευταίες αγωνιστικές της Α' φάσης και συνεχίζεται δυναμικά στη Β' φάση.

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη ξεπέρασε και το εμπόδιο της ΑΕΚ πετυχαίνοντας μια σπουδαία νίκη με 7-3, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του G2, στο κολυμβητήριο του Αλίμου, έκανε το "2 στα 2" στη Β’ φάση και είναι πλέον ισόβαθμος με τον ΓΣ Περιστερίου στην πρώτη θέση του συγκεκριμένου γκρουπ (33 β.). Από την άλλη η ΑΕΚ, που προερχόταν από τη μεγάλη νίκη επί της ομάδας του Περιστερίου, μετρά πλέον μία νίκη και μία ήττα.

Με βασικό όπλο την άμυνα και με τον Γαλανίδη σε μεγάλη μέρα, ο Υδραϊκός επέβαλε τον ρυθμό του, βρήκε λύσεις επιθετικά και με πλουραλισμό κατάφερε να επικρατήσει με το τελικό 7-3 που διαμορφώθηκε από το τρίτο οκτάλεπτο.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 7-3

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 3-1, 0-0.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Αλμύρας, Μπλάνης 1, Γιάνκοβιτς 1, Φώσκολος 1, Άντζιτς 2, Χατζηγούλας, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Τσόκας.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας 2, Κριγιέστορατς 1, Βούκσεβιτς , Δίπλαρος, Τσιστράκης, Τσαταλιός, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος, Ζώρζος, Κατσινούλας, Μανιουδάκης.

Α1 πόλο ανδρών: Εκπληκτικός ο Πανιώνιος νίκησε τη Βουλιαγμένη, τρίποντα για Γλυφάδα και Υδραϊκό
INTIME SPORTS

Διπλό με ανατροπή για τη Γλυφάδα

Συναρπαστικό ματς με συγκλονιστική εξέλιξη και φινάλε γκραν γκινιόλ, έγινε στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, το βράδυ του Σαββάτου (26/2) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του G3 της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών ανάμεσα στον εδρούχο Παναθηναϊκό και τον ΑΝΟ Γλυφάδας. Οι Γλυφαδιώτες κατάφεραν τελικά να αποδράσουν με το πολύτιμο "διπλό", επικρατώντας με 11-10, με γκολ του Μιγιούσκοβιτς, 4 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμοι στους 21 βαθμούς με τον ΠΑΟΚ.

Οι πράσινοι είχαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πέρασαν μπροστά με 8-5, με 9-7 και 10-9, με κορυφαίο σκόρερ τον Ξενάκη (4 γκολ). Oι Γλυφαδιώτες του Γιάννη Κατρουζανάκη, όμως, έκαναν την ανατροπή. Σε 10-10 ισοφάρισε ο Πούρος στο 0.48 πριν από το φινάλε και λίγο αργότερα, στην εκπνοή, ήρθε και το γκολ της νίκης με τον Μιγιούσκοβιτς. Κορυφαίος σκόρερ και πάλι για τον ΑΝΟΓ ο Γιαννόπουλος με 3 γκολ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 10-11

Οκτάλεπτα: 4-4, 2-1, 3-2, 1-4.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ, Σιαμάς Χ. 1, Παπαδημητρίου 1, Ξενάκης 4, Κουρλιάφτης, Καρακάσης 1, Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος, Παπαβασιλείου, Κρατημένος, Δευτεραίος, Εγνατιάδης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Μαυρωτάς Λ., Γαλάνης, Χατζηκυριακάκης 2, Δουρίδας 1, Γιαννόπουλος 3, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Φωτόπουλος, Μπρίκιτς, Μιγιούσκοβιτς 2, Ηλιόπουλος, Μπελέσης, Πούρος 2.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ