Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Έκαναν το 4/4 Βουλιαγμένη και Πανιώνιος, πρώτη νίκη για τα Χανιά στο Β' όμιλο

Οι παίκτες της ομάδας πόλο ανδρών της Βουλιαγμένης δέχονται οδηγίες από τον Κόλιανιν
Οι παίκτες της ομάδας πόλο ανδρών της Βουλιαγμένης δέχονται οδηγίες από τον Κόλιανιν INTIME SPORTS

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 12-2 του ΝΟ Χίου και ο Πανιώνιος του Παναθηναϊκού 14-10 και έκαναν το 4/4 στον Β' όμιλο της Α1 πόλο των ανδρών, ενώ τα Χανιά επιβλήθηκαν 13-11 του Βόλου πανηγυρίζοντας το πρώτο τους τρίποντο.

Άνετα έφτασε στην τέταρτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες, στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν επιβλήθηκε με 12-2 επί του ΝΟ Χίου για την 4η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α' φάσης, στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Με βασικό όπλο την άμυνα και ξεσπάσματα σε πρώτο και τέταρτο οκτάλεπτο, αλλά και πλουραλισμό στην επίθεση, οι Βουλιαγμενιώτες ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα. Οι Χιώτες παραμένουν χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 12-2

Οκτάλεπτα: 6-0, 1-2, 1-0, 4-0.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν) Τζωρτζάτος, Καστρινάκης Αθ., Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης, Τρούλος 1, Πάπαριτς 1, Λόζινα 1, Καλογερόπουλος 2, Κωνσταντόπουλος, Καπότσης 1, Κουρούβανης, Σκουμπάκης 2, Ανδρεάδης, Καστρινάκης Ν., Χαλυβόπουλος 2.

ΝΟ ΧΙΟΥ: Χόλαντ, Μιμίδης Στ. 1, Γδύσης, Παππάς Κ., Παππάς Αλ. Κανδιόγλου 1, Χριστοφορίδης, Μαρουλάς, Κόλλιας, Καλαργυρός, Γαβαλάς Ιωα., Καρακούρος Ιωα., Καρακούρος Μ. Αμπάζης.

Ο Πανιώνιος έκανε το 4/4, 14-10 τον Παναθηναϊκό

Την εξαιρετική του πορεία στην Α1 πόλο συνέχισε ο Πανιώνιος. Ο Σύλλογος της Νέας Σμύρνης επιβλήθηκε 14-10 εκτός έδρας του Παναθηναϊκού και έκανε το 4/4.

Με κορυφαίους σκόρερ τους Μοσκόφ (5 γολ) και Κοπελιάδη (4), η ομάδα του Κώστα Δήμου πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα από το ημίχρονο και το διατήρησε μέχρι το φινάλε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 10-14

Οκτάλεπτα: 3-4, 1-4, 4-4, 2-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Παπαδημητρίου 1, Ξενάκης, Κουρλιάφτης 4, Καρακάσης, Ζερβουδάκης, Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος 3, Παπαβασιλείου, Τριχά, Δευτεραίος, Εγνατιάδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 4, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Μπραΐμης, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης 1, Παπάκος 1, Μοσκόφ 5, Δήμου 1, Καπετανάκης 1, Καζάκος, Κουκουνάς, Μοσχοβέλης.

Μεγάλο διπλό για το Περιστέρι κόντρα στον Υδραϊκό

Σε ένα ματς για γερά νεύρα το Περιστέρι επικράτησε 8-7 του Υδραϊκού και πήρε ιδιαίτερα σημαντική νίκη για την συνέχεια της Α1 πόλο ανδρών.

Οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους φίλους του αθλήματος με τους παίκτες του Κώστα Λούδη να βρίσκουν λύσεις και να φτάνουν στη νίκη.

Το ματς ήταν ντέρμπι με τους Φάρμερ και Φάρκας να δίνουν προβάδισμα δύο τερμάτων στο Περιστέρι λίγο πριν το τέλος. Ο Αλβέρτης μείωσε σε 7-8 και στο τέλος ο Υδραϊκός είχε την ευκαιρία να πάρει έστω το βαθμό από το παιχνίδι δίχως να τα καταφέρει.

Υδραϊκός - Περιστέρι 7-8

Πρώτη νίκη για τα Χανιά

Ο ΝΟ Χανίων έκανε σεφτέ στο 36ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και μάλιστα με μια υπερπολύτιμη νίκη εκτός έδρας, παίρνοντας την πρώτη βαθμολογική ανάσα.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα επιβλήθηκε με 13-11 επί του ΟΥΚ Βόλου, στο κολυμβητήριο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής και συγκεκριμένα στο πλαίσιο του Β' Ομίλου και πανηγυρίζει τους πρώτους της τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι Βολιώτες παραμένουν ακόμα χωρίς βαθμό.

Οι Χανιώτες επέβαλαν τον ρυθμό τους από το ξεκίνημα του αγώνα, πήραν μια διαφορά ασφαλείας και -με κορυφαίο σκόρερ τον Αντώνη Χαριτάκη (5 γκολ)- τη διατήρησαν μέχρι το φινάλε. Πέντε γκολ για τον Βόλο πέτυχε η Αράγια.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 11-13

Οκτάλεπτα: 2-4, 3-3, 2-3, 4-3.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος 2, Στεργίου Δ. 1, Ιωαννίδης 1, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ. 1, Βλιώρας 1, Γλούμης Δ., Αράγια 5, Μαρινάγης Γ., Κουφιδάκης, Βαλτσιώτης, Μπομπός, Χάλαμ.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Πολύζος, Νικολαιδης, Σπάχιτς 1, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 5, Τοτ 3, Αποστολάκης, Ντε Φρέιτας Μαζοκοπάκης 3, Κουτρουλάκης Κανδανολέων, Παππάς.


Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

  • ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Χανίων 11-13
  • ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΟ Χίου 12-2
  • Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 10-14
  • Υδραϊκός - ΓΣ Περιστερίου 7-8

Βαθμολογία

  1. Βουλιαγμένη 12
  2. Πανιώνιος 12
  3. Υδραϊκός 6
  4. Παναθηναϊκός 6
  5. Περιστερίου 6
  6. ΝΟ Χανίων 3
  7. ΟΥΚ Βόλου 0
  8. ΝΟ Χίου 0

Επόμενη αγωνιστική 06/11

  • 14:15 ΝΟ Χανίων - Παναθηναϊκός
  • 18:00 Γ.Σ. Περιστερίου - ΟΥΚ Βόλου
  • 18:00 ΝΟ Χίου - Υδραϊκός
  • 19:00 Πανιώνιος - ΝΟ Βουλιαγμένης


TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ